Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindegyik kutyánknak gennyes...

Mindegyik kutyánknak gennyes a kukaca vége. Mi lehet a bajuk?

Figyelt kérdés
Ma vettem észre.Egy Hannoveri véreb és egy nj.
2010. aug. 20. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
7-8-os biosz megvolt? szaporodás...sperma.... ;)
2010. aug. 20. 18:40
 2/5 Akiteki ***** válasza:

Belemehetett valami a bőr alá, általában olyankor szokott ez előfordulni.

Orvos ír fel antibiotikumos kenőcsöt.

2010. aug. 20. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Hűűha, első válaszoló, neked is volt biosz órád???

Kérdező:

Ahogy a második hozzászóló írta, a kan kutyáknál előfordul hogy valami belemegy a bőr alá, és ez irritációt okoz, ami ilyen zöldes-sárgás formában összegyűlik a végénél.

Nincs szükség semmilyen gyógyszerre, csupán vegyél némi betadint, vízzel higítsd fel és 2-3 napig, naponta egyszer fecskendővel mosd át nekik. Ehhez le kell fektetni az oldalukra a kutyákat, majd óvatosan a fecskendő hegyét oda kell érinteni, majd a betadint benyomni. ha kétszer egymés után kiöblíted, majd másnap (harmadnap) megismétled gyorsan elmúlik.

Ez bármikor előjöhet megint, nem kell tőle megijedni ;)

Remélem tudtam segíteni

2010. aug. 20. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem volt egyértelmű amit írtam:

Naponta egyszer, de érdemes egymás után rögtön megismételni... csak hogy teljesen átmosódjon;)

2010. aug. 20. 23:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat,sokat segített!

Elsőnek üzenem,hogy inkább neki hiányos a biosz ismerete,na meg az elsős nyelvtan!:D

2010. aug. 21. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!