Sötét hajamból hogy varázsoljak világosat?
A hajam anno feketével volt befestve, de már van kb. 8-10 cm lenövésem, a természetes hajszínem sötét barna. Szeretnék világosabb színű barnát vagy esetleg sötét szőkét.
Ilyesmire gondoltam:
A kérdésem az hogy elég lenne a Garnier Color Sensation E0 nevű festék is hogy leszedjem a hajamról a feketét vagy szőkítőt vegyek inkább?
A fekete festék nem fog lejönni, csak kb 2 szókítés után, de az tönkre is teszi a hajad. A saját hajszínednek elég egy szőkítés is. Először inkább hajradírral, c-vitaminos pakolásokkal próbáld kiszedni a festéket a hajadból.
Szőkítőt meg csakis fodrászkellékesből vegyél mert a Garnier félék semmire nem jók.
sötét barna volt a hajam és világosítani szerettem volna a dm- ben találtam szőkítő sprét ami teljesen kiszívta a hajam nem tudom h még kapható-e mert kb olyan 1 éve vettem
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!