Mindenki más típusú ember,és fogadjuk el egymást így,ahogy vagyunk,mindenkinek más a gondolkodása,véleménye erről a dologról,ezért ne ítéljük el egymást!:)
Annyi fontosabb,és komolyabb probléma van a vásárlásnál. :)
legalább ezen ne vitatkozzatok:)
Egy lány,aki szereti a turikat. :)
2010. jan. 8. 17:28
42/57 anonim válasza:
utolsónál a pont:)
2010. jan. 8. 20:09
43/57 anonim válasza:
Üzenem a segítőkész lánynak a kínai boltos javaslatáért: Én nem vagyok tehetős,de a csíkszemű,riszzabáló,alacsony,sárga törpék taszítanak minden téren(nagyképűek,gané az árú,stb.) Úgyhogy ne zavarj minket ,,csórókat" a kínaitelepre,mert annyira mi is vagyunk igényesek,hogy ne nyitogassuk az ajtajukat.... Inkább dúrok és spórolok a márkaboltért... A többi lánynak pedig: Jól nézzétek meg a cimkéket! A fickóm 9800Ft-os Devergo felsőjébe pl.az volt írva,hogy Made in China..........
2010. jan. 9. 11:39
44/57 anonim válasza:
Béke van:)
2010. jan. 9. 17:46
45/57 A kérdező kommentje:
Peace!
De a csaj akkor is nagyképű és tucatliba.
2010. jan. 9. 18:25
46/57 anonim válasza:
nem vagyok tucatliba te hülye!
azért mert nem vásárolok turkálóba meg kínaiba rögtön tucatbaba vagyok?
hát grat:)
2010. jan. 9. 18:40
47/57 anonim válasza:
Miért,mit gondolsz,hogy a New Yorker,Mayo Chix,és társai nem sz@r gagyi kínai anyagokból vannak???Dehogynem,mosd ki őket 5-ször,aztán rájössz,hogy mennyire ,,minőségiek".Nekem speciel még majdnem mindegyik kiszöszösödött,kifakult,stb,és elhiheted,hogy ilyenkor nem az a hibás,aki beteszi a mosógépbe....New Yorkerből két-három darab drágább,4-5 ezer forintos ruhám van,ami elég jól bírja a strapát,de már így is fakult kicsit.Ennyit erről.Nem bántásként mondtam,de ez tény.
2010. jan. 10. 18:39
48/57 anonim válasza:
nekem sok ruhám van onnan és egyikkel se volt bajom:)
2010. jan. 10. 23:17
49/57 anonim válasza:
Nem tök mindegy mit vesz fel?
Ha ő jobban érzi magát a new yorker-es ruhában,akkor hordja azt!:)
Az a fontos hogy boldog legyen.
Mi meg jól érezzük magunkat máshogy.
ennyi:)
2010. jan. 11. 00:28
50/57 anonim válasza:
annyira buták vagytok. jézus uristen.
turisok: szidjátok a márkaboltokat, a kinai cuccokat, mindent. műszálas szar. ez oké. de ha minden tényleg igy van, hogy szar gyenge áru, szerintetek amit kitúrtok, az honnan van? az egy másik univerzumból jön? ne legyetek ennyire húgyagyuak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!