Mit gondolsz a turiról? Szoktál oda járni? Szereted?
na még mindig a kedvenced vagyok:D
az a helyzet, hogy az én esetemben, nem csak én hanem a barátnőim is rajtad/rajtatok röhögnekxD sőt megsúgom hogy az egyik barátnőm lementette amiket írtál, meg amit én, és beküldte egy oldalra nem tudom, felteszik-e:)
én szeretem a turit szoktam is oda járni.
de miért bántjátok a csajt?? ha jól tudom azért írtad ki a kérdést, mert kíváncsi vagy ki mit gondol a turkálóról. ő elmondta. egyáltalán nem volt bunkó, tök normálisan írta le amit gondol. ti meg itt neki estek tök bunkón! ez milyen viselkedés??? és mért kell fikázni mert gazdag? nem tehet róla ilyen családba született és kész. én is szoktam ide járni még sem esek neki! én azt mondom ha ilyen bunkók vagytok azokkal akik nem olyan választ írnak ami nektek tetszik, megérdemlitek hogy felrakjanak titeket valahova! és nem ő a nevetséges hanem ti...
jöhetnek a mínuszok:)
15:06 Te olvastad az első megnyilvánulását?? Hogy kb. tisztelje meg magát mindenki, hogy nem mások levetett gönceit viselni stb.
Azt írta, hogy inkább kínai vagy Outlet.... tehát akkor nem gazdag hanem hülye. Mert aki inkább kínaiba jár sz@rt venni többezerért, meg outletekbe, ahol alig van normális holmi, az tényleg nem százas, közben meg fikázza azokat, akik nem adna sokezret egy ruháért, amit úgyis lecserél az ember pár hónapon belül... mert megunja, kimegy a divatból, szétmegy stb.
Mi a baj az outletekkel amugy?Azért kérdezem,mert még nem voltam,és kíváncsi vagyok :O
Amúgy én szoktam turiba(is)járni,és imádom az egyediségét :):P
Baj konkrétan nincs, hacsak nem az ahogy egy átb@szás.
A jó cuccokból alig van engedmény, 70%- kal a megmaradt, senkinek sem kellő, és a mérethiányos szemetet árazzák le.
egy szóval nem írtam ilyet h kínaiba meg outletekbe járok... kínaiban se vásárolnék mert ott meg olyan ruhák vannak amik egy mosás után szétmennek... az outletet nem tudom, még nem voltam.
és a félreértések elkerülése végett, nem azt mondtam h titeket lenézlek, mert turkálóban vásároltok, csak annyit mondatm hogy én nem tudnék felvenni olyat, amit valaki már hordott. nem vagyok nagyképű, és bocs ha annak tűntem. de igaza van annak aki védett, te kérdeztél én válaszoltam aztán nekem estetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!