Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz a turiról?...

Mit gondolsz a turiról? Szoktál oda járni? Szereted?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne,te mit gondolsz a turikról,és arról aki ott IS(!) vásárol?
2009. dec. 27. 14:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:
Jah,igen.A másik a cipő.Deichmann.Szerintük csak a Deichmannos cipő a jó(Én is vettem ott cipőt,de nem Gracelandot,hanem Vty-t és az viszont jó márka).Szóval ti is ott szoktatok cipőt venni?
2009. dec. 28. 13:37
 12/57 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam turiban vásárolni. sokkal egyedibb dolgokat találok ott mint bármelyik más boltban. a másik pedig az hogy olcsóbban. az elején idegenkedtem a cipőktől de amikor egyet megláttam ami nagyon tetszett azt muszáj volt megvennem. persze a jó minőségű ruhát, cipőt veszem meg csak, és nekem is mondják hogy jól öltözködök.
2009. dec. 28. 20:47
 13/57 anonim ***** válasza:
86%

turi: egyedi, olcsó, és marhajó cuccokat ki lehet fogni, ami boltban több10ezer, semmi bajom nincs vele,

de.

új ruha: én lehet beteg vagyok, de imádom az új szatyorkáim csörgését, imádom a választékot, a szépen rendberakott ruhákat, amikor mindenből van ezer méret, az illatát, és persze nem utolsó sorban ezt én veszem fel először. éshát, nem csak a nyujorkerek léteznek. ha minőséget veszel, az nem kidobott pénz, ha nagyon drága, megnézem outletben.

2009. dec. 30. 18:08
 14/57 anonim ***** válasza:
33%

én utálom a turkálót. életembe egyszer voltam bent mert farsangra akartunk venni egy fölsőt, de nem találtunk. még egyszer az életbe nem tudnám rávenni magam hogy bemenjek egy ilyen helyre. én azt mondom hogyha valaki szegény oké járjon turkálóba, de aki megteheti az elkerüli, szerintem.

és itt fikázzátok a C&A-t, a New Yorkert, a Jeans Clubot... én sokat szoktam itt vásárolni és még egy termékkel se volt semmi bajom.

2009. dec. 30. 18:10
 15/57 anonim ***** válasza:
23%

én nem szeretem a turikat....

márcsak azért sem mert félek oda bemenni XD

nem vagyok plázap*csa de szerintem ha magadnak veszel valamit akkor annyiba nézd már magadat hogy a plázából vásárolsz

tudom nem mindenki teheti meg, de erre vannak a kínaiak, a piacok, vásárok, az outletek, végkiárusítások, stb

ez csak az én véleményem, bocs ha ezzel most mások lelkébe tiportam de úgygondolom, ha a szegények költenek a netre akkor költsenek a külsejükre is egy keveset

tudom nem az alapján kell ítélni ahogy kinézünk, de fontos hiába hitegetjük magunkat ezzel a mondattal

én nem nézem le a turisokat

megkérdeztétek válaszoltam

egyéni szoc. probom.

egy segítőkész lány

2009. dec. 30. 19:43
 16/57 anonim ***** válasza:
100%
én szoktam oda járni és nagyon jó cuccok vannak ott Pl:Nemrég vettem egy bélelt szoknyás nadrágot!Tök szuper!És nem ciki
2009. dec. 30. 19:55
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Segítőkész lány? Te? Inkább ostoba.

A kérdésre válaszolva: szoktam turiba járni, csúcsszuper cuccaim vannak onnan.

Mindezek mellett imádom a Zara-t, Pimkie-t, Tally Weijlt, ezekből is vannak cuccaim, de ha tehetem megyek turiba.

(kilósba).

Nekem nagy örömet okoz, ha párszázért lövök valami szuper cuccot magamnak vagy a családban akárkinek...

Nem rászorultsági alapon vásárolgatok ott, mert nem szorulok rá, hanem jó találni olcsón valami szuper cuccot, ellenben a plázák horror árával, amik meg sem érik az árukat.

A dúsgazdag keresztanyám is szokott időnként, pedig ha valaki, akkor Ő megtehetné, hogy méregdrága butikokba járjon. De azt mondja hülye lenne több tízezret kiadni cuccokra, inkább azt a pénzt is elutazza. Évente 2- szer 2 hetet tölt külföldön (utoljára Kína, előtte India). Szerintem neki van igaza...

2009. dec. 31. 08:24
 18/57 anonim ***** válasza:
100%

Kedves ,,Segítőkész" Lány!

Nem szeretnélek bántani,de TE iszonyúan beszűkült gondolkodásúnak látszol,és árad a soraidból a nagyképűség!Ráadásul buta és naiv vagy,h azt hiszed,hogy a felsorolt boltokban csak azért,mert súlyos ezresekért sorakoznak a ruhadarabok,már mindjárt minőséget veszel..Ugyan már!Nézd,én csalódtam már sokat bizonyos márkákban,kiadtam már párszor súlyos ezreket gagyi sz@rokért,úgyhogy tapasztalatból beszélek...Kiszöszösödött,ocsmány,színét eresztő ruhadarabok..Akkor már inkább a turi,ahol olcsón vehetsz minőséget!Ráadásul tök egyedi ruhadarabok találhatók ott!Egyébként a sznobság Nálad kezdődik!!!

2010. jan. 1. 16:08
 19/57 A kérdező kommentje:

"én utálom a turkálót. életembe egyszer voltam bent mert farsangra akartunk venni egy fölsőt, de nem találtunk. még egyszer az életbe nem tudnám rávenni magam hogy bemenjek egy ilyen helyre. én azt mondom hogyha valaki szegény oké járjon turkálóba, de aki megteheti az elkerüli, szerintem.

és itt fikázzátok a C&A-t, a New Yorkert, a Jeans Clubot... én sokat szoktam itt vásárolni és még egy termékkel se volt semmi bajom."

Jézusom,ilyen begyöpösödött emberek vannak.Nézd,én nagyon jól élek,semmiféleképpen nem lennék rászorulva arra,hogy turkálóba menjek.És mégis járok oda.És tudod miért?Mert utálom azt nézni,hogy 6 egyforma fölső és nadrág jön velem szembe.De nekem kurv@ mind1,mert te is csak egy sz@ros tucatbaba vagy.Életembe egyszer voltam C&A-ban és egyszer voltam Takko-ban és még egyszer az életbe nem tudnám rávenni magam hogy bemenjek egy ilyen helyre.Színeresztő,gyöszösődő,egy mosástól kinyúló kínai szarok vannak mindegyik ilyen üzletben.Az ilyen emberek teszik tönkre szép társadalmunkat.Szánalom vagy.

2010. jan. 1. 19:46
 20/57 anonim ***** válasza:
az volt a kérdésed, hogy ki mit gondol a turkálóról. segítőkész lány leírta, hogy mit gondol róla. miért kell betámadni szerencsétlent?
2010. jan. 1. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!