Mit gondolsz magadról? Szereted magad?
igen, és én vagyok az egyetlen akit hosszú távon el tudok viselni.
F/24
Azt gondolom magamról, mint minden más emberről a Földön...ami pedig az, hogy mindenkiben ott szunnyad mélyebb és igaz valója(Önvaló), ami a mindenség tudását hordozza magában mindenestül, és tudom, hogy idővel mindenkiben érvényre fog jutni e dolog...hogy úgy szerethessenek mindent, ahogyan azt valójában kell...tisztán és önzetlenül, hiszen a világunk egy darab egészet alkot. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Akkor én most egy ellenpélda vagyok...
Nem szeretem magamat. A belsőmet, a személyiségemet azt szeretem- semmi pénzért nem változtatnám meg. A külsőmeg viszont igen...
Majd talán egyszer nem így viszonyulok magamhoz, addig el kell valahogy viselnem. Nehezen,de muszáj.
18L
Nagyon szeretem önmagam :)
14/F
Szerizem magam :):):D
Jól megvagyunk szerintem.
22N
Akkor most egy üzenet mindenkinek aki nem szereti önmagát vagy nem érti, hogy mások hogyan érik ezt el. Én saját magamból indulok ki, természetesen, máshonnan nem is tudnék: az életemben annyi kétszinű embert ismerek, annyi okos embert ismerek ugyancsak,viszont képtelenek emberek maradni, emberien viselkedni; annyi agyafúrt nyavajás emberrel vagyok körülvéve akik nap mint nap csak azért küzdenek, hogy ők legyenek a felszinen, ha útjaink találkoznak akkor teszik a belevaló jófejt, viszont hogyha szükség lenne akkor habozás nélkül belöknének a mélybe, csakhogy ők maradjanak a viz felszinén. (Ezt metafórikusan kell érteni.)
Akkor meg miért ne szeretném önmagam ? Miért ne szeretném az egyetlen Én-t,aki kitart mellettem bármi áron és aki sose árulna el engem ? Aki még akkor is hisz bennem amikor a többiek már el is felejtették,hogy én is létezek ? Miért ne becsülném önmagam egy olyan világban ahol az emberek elfelejtik az erényeket, megvetik a gyengébbeket és képesek bármit megtenni csakhogy nekik legyen jó ?
Az igazság az, hogy nem vagyok megelégedve magammal. Sose voltam. De ha az lennék akkor az baj lenne, mert abban a pillanatban nem küzdenék tovább. Miért tenném, ha megvagyok elégedve ?
Viszont igen, önbecsülésem van. Becsülöm azt magamban, hogy én képes vagyok EMBER maradni adott körülményben. Mert nem az az igazi nehézség, hogy valaki úgy keverje a kártyákat, hogy minden ász nála kössön ki. Az igazi nehézség az az, hogy úgy játszodjunk, hogy ne csaljunk. És ez bizony soknak nehezen megy, sőt, ha valaki megszoki a csalást akkor már szinte lehetetlen a fair play.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!