Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz magadról te, és...

Mit gondolsz magadról te, és mit gondolnak mások (ha tudod)?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mindig tudom mit gondolnak mások rólam, és elég ingadazó, van olyan mikor az egyik pillanatban ki nem állhatnak, de persze erre rájövök és máris megváltozok, na utána már nem gondolják rólam
2010. jan. 7. 15:46
 2/14 anonim ***** válasza:
"Ki minek gondol, az vagyok annak..."
2010. jan. 7. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Engem nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam (idegenek), de állandóan azon gondolkozom, hogy a barátaim mit gondolhatnak rólam.. Vagyis akiket én a barátaimnak tartok! Nem értem, hogyha valaki szeret engem, akkor az miért szeret.. Nincs rajtam semmi szeretni való..

Amit én gondolok magamról, hogy egy senki vagyok.. és valóban! Nagyon-nagyon ritkán hív fel valaki, nem tartozom sehova, csak egyszer ezzel, máskor azzal a társasággal vagyok.. Én jelentéktelennek gondolom magam, éppen ezért inkább feláldozom magam másokért, mert tudom, hogy értem úgysem kár.. Persze lehet, hogy anyám szeret, de o is csak akkor mikor nem lát (tapasztalat)..

Majd akkor leszek valaki ha egy társaságból hiányozni fogok..

2010. jan. 7. 16:03
 4/14 A kérdező kommentje:
nem tudhatod hogy nem hiányzol attól hogy nem hívnak...
2010. jan. 7. 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Magamról: Átlagos, beszari, önbizalomhiányos, okos :P jó humorú

Mások rólam (akik nem ismernek annyira): unalmas, mulya, csendes, semmilyen....

Akik ismernek: aranyos, vicces, segítőkész, beszari stb

2010. jan. 7. 18:20
 6/14 A kérdező kommentje:
fuu igazábol ilyen választ kérnék mint utolsó..=)
2010. jan. 7. 18:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Sztem: Melankólikus, jóindulatú, rendes, titokzatos, nehezen bízok másokban.

Mások szerint furi, depis, ari, bizalmatlan, szófukar, kegyetlen,rideg, bosszúálló, csendes, visszahúzódó. De sztem én mindenkivel más és más vagyok.

2010. jan. 7. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:

Magamról: nagyon nagyon érzelmes, humoros, nagy szájú, okos, egyéniség, maximalista, pesszimista, szigorú, konzervatív, bunkó, önbizalom hiányos.

Akik nem ismernek: Egoista, nagyszájú, nagyon humoros, átlagos.

Ismernek(ilyen nincs. Szóval inkább akik azt hiszik, hogy ismernek: Mindig jókedvű, bunkó, nagyszájú, Egoista.

Engem már évek óta senki sem ismer. Mert nem hagyom. Csak pár lapot hagytam felfordítva és az igazán ütőket meghagytam magamnak. Talán, ha egyszer szükséges lesz arra, hogy kötődjek bárkihez is, és meg kell ismernie, megmutatom neki az igazi énem. De addig csak hagy tapogatózzanak. Amúgy azért hisznek Egoistának, mert semmivel sem tudnak belém kötni, viszont saját magukat meg elássák vele...

2010. jan. 7. 19:09
 9/14 A kérdező kommentje:

utolsó majdnem ilyen vagyok énis:D

egyébként ha egyéniség és nagyszájú,átlagos semmiképp sem vagy:D

2010. jan. 7. 19:11
 10/14 anonim ***** válasza:

Magamról: utolsó szerencsétlen szenny, aki nem képes a lábára állni, gyenge és nem tud kiállni magáért. Mindenmellett baromi rusnya is. :(

Mások véleményét meg nagyban leszarom.

2010. jan. 8. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!