2/19 A kérdező kommentje:
jó is lenne!
2011. okt. 23. 22:34
3/19 anonim válasza:
Hát... ez...tudod,olyan tipikus blog. Elmegy,aranyos... habár nekem túl rózsaszín. És inkább napló szerű. Nem olvastam végig az összes bejegyzést,de szerintem néha intézhetnél kérdéseket az olvasó felé is,hogy azért valamennyire őt is bele vond.
4/19 life is beautiful válasza:
hosszú. most nics kedvem végigolvasni:D
5/19 anonim válasza:
jééé, mindig szoktalak olvasni téged, bár hozzászólást még soha nem írtam. én szeretem a blogod. :)
6/19 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
az utolsónak többszörösen:))
2011. okt. 24. 19:25
7/19 anonim válasza:
Jaaj nekem nagyon tetszik a blogod.*-* Megnéztem a rajzaidat. :D Gyönyörűen rajzolsz! :))
8/19 A kérdező kommentje:
óó köszönöm nagyon
2011. nov. 1. 11:33
9/19 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 1. 11:33
10/19 anonim válasza:
nekem is nagyonnagyon tetszik de tényleg túl hosszúak a bejegyzések, mondjuk én azt szeretem(: de nagyonjó!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!