A rajzaid szépek, ezt megmondom.
Beleolvasni nem nagyon volt kedvem és energiám így este fél 12 tájban, de holnap azt is megejtem :)
Ne haragudj de ha nem szereted a vizet akkor miben fürdesz?
Tudod ha ezt hanyagolod akkor könnyen gombásodhatsz itt is meg ott is :)
A blogod amolyan átlagos,de olvasható!
A rajzaid sz arok ,de látom benne hogy Te tudnál ettől jobbakat is rajzolni csak tudod képezni kéne magadat és gyakorolni.Ezt kérlek szépen vedd jó kritikának! :)
köszönöm a kommenteket:) a dicséreteket meg főleg:))
15:00nak: nem haragszom, de nem pontosan így értettem. a vizet inni nem szeretem, egyébügyileg semmi problémám vele, és mivel naponta fürdök, és kétnaponta hajat mosok, a higéniámmal sincsen semmi probléma, köszönöm az aggodalmat.
akkor venném jó kritikának, hogyha azt írtad volna, hogy szerinted nem jók a rajzaim, és felsoroltad volna, hogy miért nem tetszenek, mert így nem volt semmi építő jellege, de köszönöm hogy rám szántál pár percet az életedből. legyen szép napod :)
dzsízösz! imádom, rendszeres olvasód vagyok :)
látom, hogy már régi a kérdés, de azért gondoltam leírom :)
Nekem tetszik! Az első "naplós blog" ami bejött :) Igaz, nekem egy kicsit túl rózsaszín.
És ki*****tt jól rajzolsz! Meg a fotóid is ugyan ilyen jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!