Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha nem vagy elégedett az...

Ha nem vagy elégedett az életddel mit gondolsz hol siklott ki minden? Miért nem vagy elégedett?

Figyelt kérdés
És mit próbálsz tenni ellene?
2011. nov. 1. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Hogy hol? Fogantatásomnál. Mert mindig mindenkinek csak útban voltam.

Igyekszem magam hasznossá tenni mások számára. Ha ez nem lehetséges, akkor igyekszem láthatatlanná válni.

2011. nov. 1. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:

az én esetem:

20 évesen buli, haverok, drogok meg alkohol miatt vissza kellett jönnöm külföldről a családi kötelékbe, elkezdtem egy fősulit, alig találtam munkát

szóval 20on évesen több százezreket kerestem havonta, ma 28 évesen rég lenne lakásom - ehelyett máról holnapra élek, és gürcölök a párommal, hogy legyen lakásunk

amit tenni tudok: rendes, unalmas, de dolgos életet élek.

a miért nem vagy elégedett kérdésre: az ember egy olyan faj, ami soha nem elégedett.

2011. nov. 1. 19:28
 3/9 A kérdező kommentje:

19:23

Ez szomorú, hogy így érzed, de biztos nem így van.

2011. nov. 1. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
mert kicsinek kb burokban tartottak, sose voltak barátaim, antiszoc lettem, szimplán nem szeretek élni, mit teszek ellene? meg akarok halni
2011. nov. 1. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
10 évet pazaroltam az életemből egy olyan férfira, akire egy hetet is kár volt. Meggyűlöltem a férfiakat, családom pedig nincs, úgyhogy valószínűleg egyedül fogok megdögleni.
2011. nov. 1. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves fenti válaszolók!

Azért azzal tisztába kell lenni, hogy az ember kb. 70 éve alatt vannak mélypontok és vannak egész jó időszakok. Azt is tudjuk, hogy a jó se és a rossz se tart örökké. Persze lehet, hogy most rossz de ha vissza tekintek akkor egy 7-10 évvel ezelőtt nem volt az, biztos eltelik egy kis idő és alakulni fog, változik. Tehát itt nem kisiklásról van szó, hanem most mély pont van.

2011. nov. 1. 20:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok akiknél csak rossz és mégrosszabb periódusok vannak.Ezt azért ne felejtsük el:)

Hol rontottam el?Nem tudtam magam mellett kiállni,mikor nem engedtek abba az általános iskolába,ahova a legjobb barátnőm ment.Aztán nem mehettem a magam útján abba a gimibe,ahova akartam,s ami a célom,álmom volt.Hogy érettségi után nem engedtek arra a szakra,ami szintén az álmom volt.(pontszámom is meg volt)Hát itt romlott el minden.Mivel menekülni akartam otthonról,és épp k*rvaszerelmes voltam életem férfijába,ezért megalázkodva de belementem abba,hogy arra a szakra menjek,ahova anyámék akarták.De csak a férfi és a km távolság miatt...Hát egyik sem jött össze.

Még egy pár év,és elhúzok a 'csába.Szóval én nem adom fel.Elég mély gödröket megéltem már,boldog csak pillanatokra voltam,de valahogy mindig látom a fényt az alagút végén:))))

2011. nov. 1. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
21.44: ja természetesen lassacskán meglesz a diplomám,az álomszakra pedig már nem lesz sajnos szűkségem.Azt majd egy következő életben elvégzem:)))
2011. nov. 1. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem.... valahogy a középsuliba. nem tanultam, az maradt meg bennem amit órán hallottam(nem sok), így megbuktam érettségin. életem legrosszabb élménye, holott a tanár volt a szemét és az volt a célja h meghúzzon. azóta nem tudom mit kezdjek az életemmel. elkezdtem egy sulit de nem vizsgáztam le mert lusta voltam leülni tanulni. most dolgozom de nem valami sok pénzért, a legszívesebben összeköltöznék a párommal de neki még nincs munkája, lakásunk viszont már van. valami szakmát kellene keresnem de az a baj h én mindenbe beleszeretnék kóstolni mert minden érdekel. na most ez a helyzet: a kilátástalanság

L/21

2011. nov. 2. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!