Mit gondolsz magadról?
Nem vagyok szep, de intelligensnek, muveltnek tartom magam. Ambiciozus vagyok es torekvo, pontosan tudom, mit akarok, es altalaban keruloutakon, de megszerzem.
Rossz tulajdonsagom, hogy orulten ragaszkodom a dolgokhoz, es ha valami nem ugy sul el, ahogy en azt elvartam, kiakadok, es ko kovon nem marad. Noha a kamaszkorbol mar kinottem, a csaladommal szemben hisztis vagyok es kovetelozo - nem anyagi javakat kovetelek, hanem figyelmet. Szeretek a kozeppontban lenni, de egyre kevesbe merek.
Én úgy gondolom egész szép vagyok... :) Okosnak tartom magam és érdeklődöm minden új dolog iránt. Rendkívül önfejű vagyok és néha meggondolatlan. Mindig kimondom a véleményem,emiatt sajnos sokan nem kedvelnek.Viszont a legkevésbé sem vagyok kitartó. Nem szeretem ha mások parancsolnak nekem, jobb szeretem egyedül megoldani a feladatokat. Szerintem rendkívül empatikus vagyok és szeretek másoknak segíteni. Jajj és még hozzátenném nem vagyok túl társasági lény.
Te kedves Kérdező mit gondolsz magadról?
Próbálom részletesen, nem tom mennyire fog sikerülni :S
Sokan mondják, hogy nagyon jó az alakom, Én is így gondolom. Az arcom nem csúnya, de nem is modellarc. Elég sokféle ruha áll jól nekem.
Igyekszem kedvesnek lenni, sok a haverom és a barátom. Segítőkész vagyok, de hamar fel tudnak idegesíteni. Általában pár perc alatt le is higgadok. Szeretek sokat beszélni :) Igénylem a szeretetet, a társaságot. Minden alkalmat kihasználok, hogy új embereket ismerjek meg, elég közvetlen vagyok. Azt hiszem elég okos és eszes is vagyok =) A vadabb dolgokat részesítem előnyben :P Ha még eszembe jut valami, leírom ;-)
külső: nem rossz, a testem szép, de az arcommal annyira nem vagyok elégedett (bár ez kedvfüggő is)..olyan, mintha egy görög szobor lennék, még ismeretlenül is sokan mondják.a hajamat nagyon szeretem, piros, göndör és nagyon fényes, mindenki dicséri.
belső: viccesnek, kreatívnak tartom magam, továbbá intelligensnek, műveltnek.törekvő vagyok, mindig tudom, mit akarok, és általában meg is szerzem/el is érem.őszinte vagyok és 'nemeslelkű', gyorsan tudok dönteni, mindig van egy rakás ötletem..rossz tulajdonságom, hogy nehezen viselem el, ha nem rám figyelnek, vagy ha valamiben nem én vagyok a legjobb (bár ezt a külvilág felé nem mutatom), illetve képtelen vagyok megvigasztalni az embereket.
Külsőleg olyan közepes, se szép se csúnya nem vagyok, szeretem a szőke hosszú hajam, nagy kék szemeim, hófehér bőröm és hogy vékony vagyok, de utálom a pisze orrom, és hogy vannak bőrhibáim.
Belsőleg nem tudok jót írni magamról, túl csendes vagyok, sokszor bátortalan, kedvtelen, lusta, feledékeny, érzékeny, nehezen ismerkedem, és nem is igazán törődöm másokkal, de magammal sem, hamar ráunok mindenre és mindenkire.
Így összegezve ez vagyok én.
az alakommal nincs semmi bajom, az arcommal sem igazából. a hajamat szeretem: középhosszú és nagyon göndör. tudom h mostanában nem divat a göndör haj, mert mindenki egyenesíti, de nekem tetszik az enyém. van néhány olyan testrészem, ami nem tetszik, de megtanultam elfogadni magamat.
belsőre: hát általában kedves vagyok, de akit nem szeretek, nem tudom megjátszani, hogy igen. ha ideges vagyok, inkább senki ne szóljon hozzám. elég könnyen sírva fakadok, de általában fizikai fájdalom miatt nem. azt elviselem. a lelki bántást nehezebben. ezt nem szeretem magamban, de nem tudok vele mit kezdeni. szerencsére jó a memóriám, könnyen megjegyzek dolgokat.
nem tudom mit írjak még...
Külső: a szülés előtt nagyon jó alakom volt, azóta van rajtam 5 kiló plusz és ezt utálom. A hajam szép, sűrű, vörösesbarna, a szemem is szép zöld. Nagyon pici vagyok, ezt nem szeretem.
Belső: folyton változik a hangulatom, hajlamos vagyok duzzogni, de könnyen megbocsájtok. Nem vagyok elég kitartó, és a pénzel sem tudok bánni.
az arcomra azt mondják h szép és különleges folyton fotóni akarnak,nekem is tetszik az arcom csak a homlokom meg a hajvonalam nem... a testemmel nem vbagyok megelégedve! semmenyire.
belsö tulajdonságok szempontjából sem. mert döntésképtelen vagyok sokszor,nincsenek ambicióim,csak ugy "lebegek".szerenék változtatnicsak nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!