Mit gondolsz magadról?
Figyelt kérdés
Jó és rossz tulajdonságok, külső, belső, stb....!2009. máj. 31. 15:24
11/13 anonim válasza:
huhh.. sok mindent, jót is rosszat is.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy lehetett vkit lepontozni???? Teljesen őszintén leírtátok nagyon sokan, aminek örülök és köszi is =) Mindenkiben találtam vmi szimpit! :)
2009. jún. 3. 12:30
13/13 anonim válasza:
Külsőre nagyjából meg vagyok elégedve magammal, de belsőre elég furcsán rakott össze a természet:D Vannak idióta, beteges mániáim, kiszámíthatatlan vagyok, néha nevetek (sokan ilyenkor idiótának is néznek mert állítólag furcsán szoktam röhögni) néha meg olyan savanyú arcot tudok vágni hogy az angol tanárom sokszor megkérdezi miért nézek rá ilyen szigorúan?!, kicsit lusta vagyok, intelligens vagyok, könnyen tanulok, hajlamos vagyok a depresszióra, sokszor túl szigorú vagyok magamhoz, és ami a legidegesítőbb szokásom hogy szoktam magammal beszélgetni. Persze nem hangosan, csak olyankor hajlamos vagyok akár negyed órákra is totál elbambulni. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!