Mit gondolsz Radnóti Nem tudhatom c. verséhez? Szereted?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 18:05
1/9 anonim válasza:
Szeretem, mint Radnótit általában. Ezt a versét még fejből is tudom, mert szép és könnyen tanulható:)
2/9 anonim válasza:
Te mekkora egy kretén vagy második....
Nem muszáj érettségizni.legyél inkább tanulatlan bunkó.
Amúgy nekem nagyon tetszik a vers.
3/9 anonim válasza:
na ez nagyon jól jött ki..:)
pont leszedték a válaszát....
4/9 anonim válasza:
egyik kedvenc versem :D
nagyon szeretem, tudom is kívülről
dolgozatokban is mindig ezt választottam ha verset kellett értelmezni
tisztelem Radnótit
annak ellenére, hogy mennyire kivetett volt (ugye zsidó származású), mégis ilyen felfogása volt az életről és nagyon szépen ír Magyarországról
5/9 anonim válasza:
Én szeretem nagyon.Úgy is mondhatnám, hogy ez az egyik kedvenc versem. Tudom kívülről is, pedig jó hosszú.
6/9 anonim válasza:
Szeretem, mert a Radnóti versek bár melankólikusak, ez mégis vidám és lelkes. Amikor valahol hallom, olvasom vagy mondom magamban, akkor mindig a szülőfalum jut eszembe és Magyarország, ahogyan én szeretem.
7/9 anonim válasza:
A világon az egyetlen vers amit szeretek. Tényleg...
8/9 anonim válasza:
Imádom azt a verset.Annyira szép,szívhezszóló..igazán magyar.
Ott volt Petőfi,a lázadó magyar költő.De mégsem írt ilyen verset,engem nem tudott megríkatni :-)
De Radnóti verse...csodálatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!