A mai fiatalok munkat es sok penzt akarnak hivatas helyett. Te mit gondolsz errol, korai lenne a palyavalasztas?
a hiba alapvetően a mai fiatalok felfogásában van - szerintem. jól mondtad, nem arra hajtanak, hogy élvezzék, amit majd dolgozni fognak (lehet, kevesebb pénzért), hanem hogy egyáltalán legyen munkájuk, az élvezet/hasznosság második helyre szorul a pénz mögött.
egyre több fiatal érzi nyűgnek a tanulást, ld. a millió blogra feltett napi rendszerességgel a suli borzalmait taglaló posztokat. csak arra lennék kíváncsi, h ők mik akarnak majd lenni, és hogy akarják elérni...
Kívánom, hogy maradjon meg ez a gondolkodásod! De! Azért a pénztelenségbe, hálátlanságba, lenézettségbe bele lehet fáradni rendesen.
Majd amikor egy év munka után nem tudsz elmenni nyaralni, mert nem lesz miből, kerülgetitek egymást a kis lakásban, a gyerekedet nem tudod táborba elengedni, stb, stb.
Az emberkék el vannak veszve, sajnos én is ezt tapasztaltam az egyetemen.
Viszont hálás vagyok azért, hogy megtaláltam a munkám, ami a hivatásom is egyben. Sokaknak ez nem adatik meg. Te is megtaláltad. Ettől sokkal boldogabb ember leszel, pénz nélkül is, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!