Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondolsz a turiról?...

Mit gondolsz a turiról? Szoktál oda járni? Szereted?

Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne,te mit gondolsz a turikról,és arról aki ott IS(!) vásárol?
2009. dec. 27. 14:32
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
11%

18:10-es vagyok

figyelj szivem:)

egyszer voltál bent a C&A-ba, meg Takko-ba, és fikázod a cuccokat:)

nekem még egy ruhával se volt semmi bajom. és lehet már kicsit többet vásároltam már ott:)

a turkáló meg szerintem még mindig igénytelen, én nem bírnkék felvenni egy ruhát amit előttem már valaki használt...

és nem vagyok tucatbaba

2010. jan. 1. 21:44
 22/57 anonim ***** válasza:
Azért,mert az a szerencsétlen nagyképű és flegma stílusban írta le a véleményét!Itt nem a véleményével van a gond,hanem a stílusával!Meg azzal,hogy lealacsonyítónak tartja,ha valaki turiba jár,és ezzel máris ellent mond magának,mert igenis lenézi azokat,akik nem plázáznak!Nem támasztja alá észérvekkel,hogy ez meg miért nem jó,hanem csak kritizál,holott látszik,hogy fogalma nincsen az egészről!
2010. jan. 1. 21:48
 23/57 anonim ***** válasza:
84%
Mikor diplomázol le vásárlásból,Kedves 18:10 -es?Mert ahhoz ész kell ám,hogy költsed anyuci pénzét... :-D Tudod,egy ember nem attól lesz értékes,hogy hányszor és hol vásárol!Vagy ezt még nem magyarázták el Neked otthon a szüleid?Hmm?
2010. jan. 1. 21:52
 24/57 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó? Miért kéne ennek a libusnak vásárlásból vizsgáznia? Azért mert nem jár turiba? Ugyan már! Helyette megy kínaiba, piacra, outletekbe, Ő is megmondta ;)

Akik fikázzák a turikat, megnézném hogy öltözködnek..... kevés kivétellel (akik tényleg megtehetik, hogy drága márkás holmikat hordjanak, nem a Takko árkategóriát) a többség nagy strasszos BEBE meg hasonló pólóban nyomul :)

Én örülök, hogy sokan utálják a turikat, mert így is sokan vagyunk, van, hogy szinte tolakodni kell, hogy előrejuss, van, hogy moccanni sem lehet :S Az kéne még, hogy itt rábeszéljünk másokat..... hogy még többen legyünk....

Hordják csak a műszálas kínait, több pénzért, mint amennyiért a turiban megvehetné....

2010. jan. 2. 08:25
 25/57 anonim ***** válasza:
15%
úúristen ti hülyék vagytokxD
2010. jan. 2. 21:06
 26/57 anonim ***** válasza:
21:06,valami értelmes hozzáfűzni valód is van ezen kívül?Hmm?Indokold meg,miért is?Kíváncsian várjuk!
2010. jan. 2. 21:09
 27/57 anonim ***** válasza:
18:10-es voltam ennyi elég lesz?:)
2010. jan. 2. 21:42
 28/57 A kérdező kommentje:

figyelj szivem:)

egyszer voltál bent a turiban és fikázod a cuccokat:)

nekem még egy ruhával se volt semmi bajom. és lehet már kicsit többet vásároltam már ott:)

2010. jan. 3. 16:32
 29/57 A kérdező kommentje:
Jókat szórakozok itt a gép előtt,és röhögök,hogy milyen buta emberek vannak.(18:10-es,21:36-os)
2010. jan. 3. 16:34
 30/57 A kérdező kommentje:
Ja,és amúgy a kérdésben is leírtam,hogy aki ott IS vásárol,de nem csak turiban.Erre ez a liba itt fikázza a turit,és hogy Úristen,nem mennek be egy butikba(miközben erről szó nincs).Hát gratulálok.
2010. jan. 3. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!