Mit gondolsz a turiról? Szoktál oda járni? Szereted?
18:10-es vagyok
figyelj szivem:)
egyszer voltál bent a C&A-ba, meg Takko-ba, és fikázod a cuccokat:)
nekem még egy ruhával se volt semmi bajom. és lehet már kicsit többet vásároltam már ott:)
a turkáló meg szerintem még mindig igénytelen, én nem bírnkék felvenni egy ruhát amit előttem már valaki használt...
és nem vagyok tucatbaba
Utolsó? Miért kéne ennek a libusnak vásárlásból vizsgáznia? Azért mert nem jár turiba? Ugyan már! Helyette megy kínaiba, piacra, outletekbe, Ő is megmondta ;)
Akik fikázzák a turikat, megnézném hogy öltözködnek..... kevés kivétellel (akik tényleg megtehetik, hogy drága márkás holmikat hordjanak, nem a Takko árkategóriát) a többség nagy strasszos BEBE meg hasonló pólóban nyomul :)
Én örülök, hogy sokan utálják a turikat, mert így is sokan vagyunk, van, hogy szinte tolakodni kell, hogy előrejuss, van, hogy moccanni sem lehet :S Az kéne még, hogy itt rábeszéljünk másokat..... hogy még többen legyünk....
Hordják csak a műszálas kínait, több pénzért, mint amennyiért a turiban megvehetné....
figyelj szivem:)
egyszer voltál bent a turiban és fikázod a cuccokat:)
nekem még egy ruhával se volt semmi bajom. és lehet már kicsit többet vásároltam már ott:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!