Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon hol lehet venni...

Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 15:47
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
ok, látom jól elleszünk, de azért veled nehéz. hol írtam, hogy hú, de megismertelek? és miért ne írhatnád le rólam a véleményed, nem tiltja senki, el vagy tévedve. eléggé belezavarodtál a mondandódba és most már még nagyobb butaságokat beszélsz, de nem meglepő.
2014. márc. 10. 19:23
 52/57 anonim ***** válasza:
Olvass vissza, értelmezz! :) Szia! :)
2014. márc. 10. 19:24
 53/57 anonim ***** válasza:
hahahaha:))) amikor már semmi érv nincs és abszolút nincs igazad, akkor a másikra rakod az egészet? nem rossz...
2014. márc. 10. 19:26
 54/57 anonim ***** válasza:

Jol elkanyarodott itt a tema masfele.

En biztosan valami hasznosabb dologra gyujtenek, mint egy kulcstarto. :) Nem latom, miert kell tizen-ezreket kiadni egy ilyen dologert csak azert,hogy legyen egy LV.. amikor par tizessel megtoldva mar salat vagy szemuveget lehet venni.

Masreszrol, messzirol nem latni a kulonbseget. Ha fogtal mar a kezedben taskat (mert tulajdonodban nem volt) akkor meg tudod allapitani, belenezel es latod a zipzaron, a szoveten, a cikkszamon.

Ha tobb designer dolgod van, senki nem feltetelezi, hogy gagyi a holmi, viszont ha csak 1 ilyen taskad van, akkor mindenki a kornyezetedben (akinek meg nem volt) azt fogja fontolgatni, hogy az-e vagy sem. Es mivel nem tudjak, mi a kulonbseg, nem neznek bele, nem fogjak meg, eleve hamisnak konyvelik el. Ezert felesleges szazezreket kolteni LV-ra. Ez amugy a legkedveltebb a hamisitok koreben, nekem taska es egyeb soha nem is volt LV-tol pont a fentiek miatt. Inkabb valasztok mas markat.

Termeszetesen mindenki azt vesz maganak, ami tetszik. Hiaba mondom azt, hogy a Burberry jobb vagy szebb, ha neki az tetszik. En a vizet szeretem, te meg a szorpot.

2014. márc. 11. 10:14
 55/57 anonim ***** válasza:

Én azért vettem kulcstartót, mert azt szerettem volna! Nem villogni akartam vele, nem azt akartam, hogy mindenki lássa, hanem magamnak akartam egy apróságot!

Amit írtál előző, az valóban így van, hiába van valakinek eredeti LV táskája, ha mellette deichmanos,Takkos meg kínaiak cuccai vannak. Viszont ha a saját örömére veszi, mert vágyik rá, nem villogásból meg nagyképűségből, összegyűjtötte a pénzt, és nem érdekli mások mit gondolnak, akkor miért ne?

2014. márc. 11. 13:03
 56/57 anonim ***** válasza:

54. hát igen, jól elkanyarodtunk. csak kommentáltam, hogy valaki megint belenyomta egy másik (láthatóan kevesebb pénzzel rendelkező) ember arcába, hogy bezzeg neki. aztán túl jól szórakoztam. persze az ilyen emberekkel könnyű, azért veszik a dolgaikat, mert valahova akarnak tartozni, de pont a hozzáállásukkal zárják ki magukat onnan, persze nekik elég ennek a világnak az illúziója, amit osztanak a hasonló gondolkodásúakkal. de végülis ez nekik elég, szóval azt hiszem ilyen szempontból mindegy.

de akkor tudok sose szó nélkül elmenni amellett, ha egy ilyen valakinek látszani akaró ember még be is mutat a másiknak. na mindegy,

egyébként a többiben teljesen igazad van, persze, hogy nem látszik messziről, sőt a legtöbb embert nem is érdekli. de mindegy hányszor írjuk ezt le (én is írtam korábban), sajnos agyig nem nagyon jut el sokaknál.

55. nem gondolom, hogy bárkinek magyarázkodnia kéne, hogy mit miért vett. persze, hogy (jó esetben) azért vesz valaki valamit, mert tetszik, miért lenne ezzel gond? egy kulcstartóval azt hiszem nehéz is lenne villogni, de talán van ahol ez számít.

abban viszont nincs igazad, hogy "hiába van eredeti LV táskája" valakinek, ha a többi kínais cucc. mi az, hogy "hiába"? ezzel agyonütötted az előző kijelentésed, mármint hogy te csak azért veszel valamit mert tetszik. akkor hiába tetszik, ha a többi cuccod kínai, már nem veheted meg (feltéve, hogy megengedheted magadnak)?

2014. márc. 16. 13:52
 57/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!:) De,ne veszekedjetek!
2014. máj. 17. 14:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!