Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 15:47
11/57 anonim válasza:
Szerintem onnan veszi hogy megkérdezed hogy hol lehet Miskolcon LV cuccoakt venni...
12/57 anonim válasza:
Jaaaj, nem mindegy? En leirtam neki, hogy hol kaphat, mit kaphat es az arkategoriat is - itelkezes nelkul.
Lehet, hogy most nyert a lotton es ez a vagya, hogy ezt vegyen maganak. Kit erdekel?? Megvalaszoltam neki es kesz, ezt kerdezte, nem azt, hogy megveheti-e maganak.
13/57 anonim válasza:
"///ohh..pedig annyi mindenkinél láttam:s..azhittem eredeti:)"
igen, Magyarországon tényleg az a jellemző hogy "annyi mindenki" több százezer forintos táskával flangál. Kivéve ha az illetőnek fogalma sincs a termék értékéről, és nem tudja hogy Dunát lehet rekeszteni a hamisítványokkal Magyarországon, amit a sok béna pancser hord.
14/57 anonim válasza:
Igen, onnan vettem, hogy fogalmad sincs róla, hogy ezek a dolgok mennyibe kerülnek, és arról sem, hogy nem kapsz az utcasarkon! Kivéve, ha az az Opera mellett van az Andrássyn, vagy Milánóban a Galleria Vittorio Emanuele II-ben .. :D :D :D De Miskolcon biztos nem! :D Szerintem még most sem vagy tisztában az árakkal! :D
15/57 A kérdező kommentje:
Oltogatni azt nagyon tudtok:) de szerintem ez egy olyan oldal ahol kerdezni lehet es a kérdésre valaszolni kell,nem oltogatni a masikat;)
2014. jan. 21. 17:47
16/57 anonim válasza:
Nem, félre érted. Engem csak az szokott zavarni mikor valaki úgy kérdez, hogy bele vág a dolog kellős közepébe miközben azt sem tudja hogy eszik-e vagy megisszák...
17/57 anonim válasza:
Ok, válaszolok! Nem, Miskolcon nem tudsz venni LV-tól semmit! Legközelebb Bp-n az Andrássyn, az Operánál! Egy táska durván 1000 eurótól indul, pl a Neverfull ennyi. :) Egy sál 300 eurónál kezdődik, az enyém 450 volt... Ékszerek vannak 250 euró körül már. Remélem ez segített megérteni is pár dolgot! :D Jajj, olyan nincs, hogy olcsó LV! Se vaterán, se Ebayen, azok gagyik mind! ;)
18/57 anonim válasza:
utolsó mintapéldánya a paraszt újgazdagnak. vagy kikupálódott miskolcinak (illetve annak akar látszani, de ugyanolyan paraszt maradt)- de hát a régi jó mondás, pénzzel még nem lett stílusa senkinek. további jó vásárolgatást milánóban. :D
19/57 anonim válasza:
Miért lennék paraszt? Mert felvilágosítom arról, amiről fogalma sincs? :D Még páran megtették itt előttem! :) Ígyis elég igénytelen hamisítványt lehet látni az utcákon, ne álljon már be ő is a sorba! Nem miskolci vagyok, de köszönöm a minősítést! :) És köszönöm, neked pedig jó vásárolgatást akárhol is teszed! :)
20/57 anonim válasza:
Bocs, rosszul fogalmaztam, már egy jó ideje nem vagyok miskolci, de még sokat járok Miskolcon! ;) Még mielőtt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!