Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon hol lehet venni...

Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 15:47
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
*akadsz! :D :D Jajj megyek tényleg, mert ez már sok nekem! :D
2014. márc. 10. 17:32
 42/57 anonim ***** válasza:

:))) Ideges lettem? Nem megy úgy az írás (tehát mivel előzőleg is leszóltad az írásom, mert fogalmad se volt, hogy miről van szó, akkor most ennél is rosszabb vagy megváltoztattad a véleményed) - ha tudod mi az a konzekvens, képes vagy az lenni? Ugyan miért lennék én ideges? Tőled? Ne nevettesd ki magad. Mondom, igaz, hogy perverz élvezet, de nagyon jól elszórakozom az ilyeneken mint te.

Rosszmájú:). Komolyan, rég találkoztam ennyire buta emberrel mint te. Nem baj, az LV kárpótol.

Mi a véleményem az iparművészetről? Hát tudod, ilyen értelmes kérdésre hasonló válasz fog születni: szerintem tök jó.

Te tényleg hibbant vagy. :)

2014. márc. 10. 17:34
 43/57 anonim ***** válasza:
Jajj... Tudod, van viszonyítás! Eddig összeszedettebben írtál! Azt nem mondtam, hogy jól, csak jobban! :) Tök jó! :) Csak mert leírtam a véleményem még fentebb, és érdembeli választ nem kaptam, csak értelmetlen fröccsögést! Iparművészetet ilyen kontextusban értettem, de látom a memóriád sem az igazi! :) Nem hallottad még ezt a kifejezést, hogy rosszmájú? Hmmm, guglizz! Az vagy! :) És olyan ember, aki többre tartja magát annál, minthogy az öltözködésre figyeljen! Így van? :)
2014. márc. 10. 17:50
 44/57 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy kellemes perceket szereztem neked, én is jókat nevettem! Pont rád illik a mondás, ilyen az, mikor a hü lye okoskodik! :) Ráadásul olyan témában, amiről valóban fogalma sincs! :) Érdekes, jó kis esettanulmány lennél! :) Ilyan dologra pocsékolod az idődet, ami téged nem is érdekel! :) De búcsúzom, várnak rám! :) Szép estét!
2014. márc. 10. 17:55
 45/57 anonim ***** válasza:

evidens dolgokról írsz, amivel minden félig gondolkodó ember tisztában van. ez nem vélemény, hanem tény. mit akarsz, mit írjak róla?

nem rosszmájú vagyok, hanem kifigurázlak, mert lehetőséget adsz rá bőven.

bár a 38. szerint ezt se tehetném, igaz ő is elég össze-vissza írt a védelmedben. jön itt az értő olvasással, meg magyarázkodással, ki tudja mit akart valójában mondani.

2014. márc. 10. 17:58
 46/57 anonim ***** válasza:
szép estét, remélem a közjóért tesztek közösen. :D :D
2014. márc. 10. 17:58
 47/57 anonim ***** válasza:
na, végre, jól megmondtad. de legalább a 44. hozzászólásod volt az eddigi legviccesebb. majd ha van még ilyen, írj mindenképp. pá pá-
2014. márc. 10. 18:00
 48/57 anonim ***** válasza:
Látom nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó! :D Én értem azt a hozzászólást is, amiről beszélsz, akkor lehet mégis csak veled van a baj, a te szövegértéseddel? Gondolkozz el ezen, és ne idegeskedj, relax! :D Ez csak egy arc nélküli fórum, fogalmad sincs arról, hogy én ki vagyok, nekem se, hogy te ki vagy! :) Parasztozni tudsz, de érdemben válaszolni nem! Holott a "paraszt" szó jelentésével sem vagy tisztában, különben nem használnád! Egyébként legyen igazad, újgazdag bunkó vagyok, az pedig a saját problémám, hogy zavar a tény, miszerint iparművészek munkáját nézik semmibe az olyanok, mint te!
2014. márc. 10. 18:37
 49/57 anonim ***** válasza:

szegény közjó, elég gyorsan elintézted.

"Látom nem bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó!"

írod te utolsóként. :))

"ne idegeskedj, relax!"

neked ez a mániád, mindenkire rá akarod húzni, hogy ideges? talán te vagy az?

"fogalmad sincs arról, hogy én ki vagyok, nekem se, hogy te ki vagy!"

abszolút így van, csak az itteni megnyilvánulásaid alapján "ismerlek", ezért is figurázom ki a hozzáállásod, de megértem, hogy te viszont ezt nem látod.

"Parasztozni tudsz, de érdemben válaszolni nem!"

eléggé lemaradtál, rég parasztoztam már, ellenben már válaszoltam, de nyilván ez is elkerülte a figyelmed, mint oly sok minden.

"Egyébként legyen igazad, újgazdag bunkó vagyok"

ok, nekem mindegy, hogy mi vagy, de legalább úgy is viselkedsz.

"iparművészek munkáját nézik semmibe az olyanok, mint te"

"olyanok mint én" (akikről saját bevallásod szerint fogalmad sincs kicsodák) egyáltalán nem nézik semmibe, de nem is tudom ezt hol írtam. megmondanád? vagy csak odaképzelted, mint ismét oly sok minden mást.

2014. márc. 10. 18:54
 50/57 anonim ***** válasza:
Ok! Igazad van! :D Autóban ülök, éppen ráérek! :) Megyek tenni a közjóért! :) Hjahh, te leírod, hogy huhh de megismertél engem, én pedig nem írhatom le a véleményemet rólad? Érdekes vagy te! :) Telefonról nincs kedvem most visszakeresgélni és idézgetni, ezt meghagyom Neked! :)
2014. márc. 10. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!