Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?
Egy dolgot érts meg! Ezek a divatcégek kemény munkával alakultak, a tervezők mind művészek, akik rengeteget tanultak, rengeteg pénzt fordítottak arra, hogy ezek a márkák létrejöjjenek!
De aki így ír, mint Te, annak valóban tökéletesen mindegy az, hogy mit is jelentenek másoknak ezek a dolgok!
Ha te alkotnál valamit, mit szólnál, ha silány minőségben lemásolnák, és fillérekért árusítanák a piacon? Gondolom nem tetszene!
Nem csak a designer dolgokról van szó! Beszélgetünk itt bármiről: Adidasról, Nike-ról, vagy akár egy Mayo Chix ruháról! Filmről, zenéről, festményről...
húha, veled azért nagy gondok vannak. :))
majdnem 30 évesen azért nem semmi. :)
tudod mit, mivel úgyse értjük meg egymást, békén hagylak a kis világodban.
azt meg jobban teszed, ha velem kapcsolatban nem tippelgetsz, bár gondolom félsz, hogy mibe ütközöl, nem csodálom.
hátha egyszer majd megértesz bizonyos dolgokat, bár így 30 felé már nem sok esélye van, azért én drukkolok.
Veled aztán nagy gondok vannak! :) Azt hiszem 2 jeles diploma után nem az én szövegértelmezési problémáimat kellene megvitatni! :) Na de megyek, teszek valamit inkább másokért és a közjóért, nem vesztegetem rád az időmet! :)
Azért most bevallom, hogy a kérdezőn nem, de rajtad igazán jót nevettem! :)
Nem lepődnék meg szerintem, nagyon is reális kép rajzolódott rólad!
De én nem ítélkezem feletted, azt majd megteszi más! És így van, élek a saját világomban, ami szerencsére nem ugyanaz, mint a tiéd!
Kedves kérdező, te pedig at hiszem el tudod dönteni, hogy akarsz-e gyűjteni valamire, vagy sem! :) De tudod, a számlákra és a hónapokra ügyelj! :)
te bizonygatod itt magad, hogy 2 diploma satöbbi (nagy szó ez ám itt a gyakorikerdesek közönségének, most mindenki a lábad előtt hever) és velem vannak a gondok:) hehehe. tudod a diploma ugyanolyan mint a pénz, ha nincs mögötte semmi, csak egy papír. ez eddig jól látszott is rajtad. sebaj, aki képes értelmezni a dolgokat, úgyis látja a különbséget, de kár is ilyenen vitázni egy anonim fórumon. (igen, ebben én vagyok a hibás, néha perverz módon élvezem az ilyen kis értetleneket mint te)
"--ami szerencsére nem ugyanaz, mint a tiéd!"
na végre valamiben egyetértünk!
teszel a közjóért, ez is jó vicc volt,majd elképzellek.
és tudom milyen kép rajzolódott ki rólam: egy irigy kis senki, akinek 2 fillérje sincs, szobát bérel valahol amit alig bír fizetni, még érettégije sincs, de közben Chanelről álmodik és köpködi azokat, akik ezt megengedhetik maguknak.
és tudod miért rajzolódott ki ez a kép? mert buta vagy mint a föld és az orrodig se látsz.
na menj tegyél még valamit a közjóért.
33as, 34es stb hogy jössz te ahhoz hogy így írj másokról? Szerintem baj van a fejeddel! De az érdembeli dolgokra amit írtak neked nem tudsz válaszolni, csak a személyeskedéshez értesz! Utolsó tottal egyetértek veled! Én is sokat gyűjtők olyan dolgokra, amikre vágyom, suli mellett dolgozok, és abból teszek félre!
Az értő olvasas nehéz dolog 33as, még sokáig kell tanulnod! Es annak címezd az irasodat, akinek szol, mert utána hiaba magyarázkodsz! Kérdező, ha valamire vágysz, gyűjts ra nyugodtan! Egyszer élünk, miért ne tegyük meg, ha vágyódunk valamire? Egyébként nekem kulcstartóm van LV, gyűjtöttem ra sokáig, es a mai napig imádom, bar csak ez az egy dolgom van ilyen drága.
Bocs az ekezetekert, tellorol írtam!
Jajj, csak nem akarsz le! :D Nem, bennem más kép alakult ki rólad, de ez csak maradjon az én kis titkom! :) Bizony, egy anonim fórumon is átjön, hogy ideges lettél! Mérgedben már az írás sem úgy megy, mint két hozzászólással ezelőtt! :D De azért próbáld meg leplezni, nevess! :D
És én örülök, hogy az én környezetemben - mondjuk úgy "világomban" - nincsenek ilyen negatív, rosszmájú emberek, mint Te! És nem is engedem, hogy a közelembe kerüljenek! :)
Na de milyen szépen elkanyarodtunk az eredeti témától! Szóval, neked mi a véleményed az iparművészetről? Beszélgessünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!