Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon hol lehet venni...

Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 15:47
1 2 3 4 5 6
 1/57 PrettyVillain ***** válasza:
18%
Eredetit sehol.
2014. jan. 3. 17:30
 2/57 A kérdező kommentje:
:///ohh..pedig annyi mindenkinél láttam:s..azhittem eredeti:)
2014. jan. 3. 17:55
 3/57 PrettyVillain ***** válasza:
dehogy. E-bay-en fillérekért lehet hamisítványokat venni.
2014. jan. 3. 19:04
 4/57 anonim ***** válasza:
A Louis Vuitton cuccok több százezer forintos árban mozognak. Te meg valószínűleg a sok bohócot láthattad akik a hamisítványokkal mutatkoznak.
2014. jan. 6. 21:51
 5/57 anonim ***** válasza:

legkozelebb pesten az andrassy uton kapsz. A netentajekozodhatsz az arakrol (egy sal kb. 80-90ezer)

A neten amugy rendelhetsz is toluk, de ahogy korabban is irtak, Miskolcon cska hamisitvany van, igy ha te veszel egy eredetit, senki nem fogja megmondani, hogy az es nem kinai, mert eredetit kb. 100 ember hord a varosban. Ha mas ruhaja is minosegi (pl. cipo, taska, ov, kabat es mondjuk egy auto, akkor kovetkeztethetsz, hogy az illetonek volt penze megvenni az eredeti darabokat, s nem csak 1-1 markas (hamis kinezetu) dolga van)

Ajanlom inkabb a Guccit, Dolce and Gabbanat, mert azok nem tucatok(burberry is kedvelt a hamisitok korekeb, minden ami kockas, az azt utanozza)

2014. jan. 7. 10:15
 6/57 A kérdező kommentje:
Es Miskolcon merre talalok ilyeneket?
2014. jan. 7. 23:17
 7/57 anonim ***** válasza:

Milyeneket?

Ezek olyan markak eredetiben (luxus markak), amiket csak budapesten kapni, s mindet az andrassy uton.

A neten pedig rajta van a cim.

2014. jan. 8. 11:32
 8/57 anonim ***** válasza:
Most jutott eszembe, h szemuveget, napszemuveget es tokot eredetiben megis kapni.
2014. jan. 9. 18:19
 9/57 anonim ***** válasza:
Miskolcon nincsenek világmárkák kedves kérdező! :D Még nem világmárkák is alig... Bp-n az Andrássyn is csak nagyon limitált számban találsz ilyen üzleteket, Gucci, LV és Burberry van, A Dolce megszűnt, bár a Capsulába átköltözött és kapható még néhány darab. A Fehér hajó utcában a Heavenben találsz Stella Mccartney, Balenciaga, DVF, Marc Jacobs, Ugg, Kenzo, YSL stb dolgokat, érdemes benézni! Bár ne haragudj, de abból, hogy fogalmad nem volt arról, hogy ezek a dolgok hol kaphatók és mennyibe kerülnek, nem igazán hinném, hogy kiadhatsz ezekre... Az én LV táskám Párizsból van, és 1500 Euro volt... Tehát látsz Miskolcon is eredetit, csak ritkán! :D Üdv, egy földid! :)
2014. jan. 13. 17:24
 10/57 A kérdező kommentje:
Már elnézést,de én csak kérdeztem:)) Nem kell egyből "leharapni a fejem";) Azt meg,hogy "Nem hiszed,hogy kiadhatok ezekre".....Honnan veszed?:) Attól,hogy valaki nem tud valamit,szerintem nem azt jelenti,hogy nem adhat ki rá/nem tud kiadni rá!
2014. jan. 13. 21:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!