Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miskolcon hol lehet venni...

Miskolcon hol lehet venni Louis Vuitton-os kiegészítőket?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 15:47
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
39%

Jajjajj... Aki ilyen holmikat akar venni, az minimum utánanéz, Google a barátunk! Csak az LV honlapjàt kell megnézni! Nekem nincs sok pénzem, de sose vennék fel hamisítványt! Nem vagyok gazdag, de tudom mi mennyibe kerül! Több hónapig gyűjtöttem egy LV karkötőre, aztán az Andrássy úton megvettem! A gagyit akkor se venném fel, ha hozzámdobnák!

És igaza van annak, aki előttem irt, annyi hamisítvàny van, hogy Dunát lehet rekeszteni vele! Egyáltalán nem baj, hogy leírta mit hol lehet kapni!

A hamisítvány szánalmas, az veszi meg, aki gazdagnak akar látszani, csak pont az ellenkezőjét éri el vele, mert úgysem hiszi el senki! Sok ilyen làtszatember van! Bárcsak nálunk is úgy lenne, hogy nem csak azt büntetnék, aki hamisítványt terjeszt, hanem azt is, aki hordja!

Kedves kérdező, gyűjts te is, és meg tudod venni magadnak az eredetit! Ne süllyedj le gagyi szintre!

2014. márc. 10. 11:06
 22/57 anonim ***** válasza:

19. azért vagy paraszt, mert a másik orra alá dörgölöd, hogy neked mennyi drága cuccod van, mert telik rá, bezzeg neki az árakról sincs fogalma és utána kiröhögöd. de nyilván már észre se veszed a stílusod, ez neked természetes.

kérdező, én nem értek egyet azzal, hogy gyűjts valamire, ha tetszik.

hidd el, nem okoz hosszú távon akkora örömet, hogy megérje olyasmit venned, amire egyébként nincs pénzed. egyszer-egyszer persze biztos meg lehet tenni, de aki csak erre hajt az nem sokban különbözik attól, aki hamisítványokat hord, mert olyat akar mutatni kifelé, ami nincs.

valaki írta, hogy milyen jó érzés lesz távozni a becsomagolt sállal, amit 120ezerért vettél. hát hidd el, talán 5 percig. aztán rájössz, hogy mekkora butaságot csináltál, hogy egy sima sálra (egy sál csak egy sál, akkor is ha szuper minőségű) ennyit költöttél és holnap azon gondolkozol, hogy mennyi a villanyszámla.

szóval az vegyen ilyeneket, aki megengedheti magának, ami azt jelenti, hogy nem zavar, ha elveszíted, elszakad, tönkremegy, mert egyrészt ott a szekrényedben 5 másik, másrészt bármikor vehetsz másikat. aki a másik orra alá dörgöli, hogy ezt ő megteheti, az nagyon el van tévedve a világban, rá se ránts.

2014. márc. 10. 13:53
 23/57 anonim ***** válasza:

A problema csak az a LV-nal, hogy ha nem kozelrol nekózi meg valaki, akkor mind hamisnak nez ki. Egy taskat meg ritkan fognak belulrol megvizsgalni, vagy a behuzokon a varrast 3 m-rol..S mivel mas hasonlo kategorias holmi sincs a kiegeszitok viselojen, hanem mondjuk egy LV telefontok es sOliver vagy Takko az osszes tobbi holmi, még az igazi is hamisnak fog tunni.

A leutos oldalakon meg a nagyon olcso is hamis.

2014. márc. 10. 13:55
 24/57 anonim ***** válasza:
49%

Àllj előző! Sosem nevettem ki senkit, a kérdezőt sem! Biztos kisebbségi komplexusod van, ha ezt gondolod! És paraszt sem vagyok, legalábbis abban az értelemben biztos nem, amire te gondolsz!

Ha a kérdező szeretne egy LV sálat, akkor vegyen eredetit! Össze lehet rá gyűjteni a pénzt hónapok alatt is! De a hamisítvány az vérciki!

És te miből is feltételezed, hogy a kérdező nem tudja kifizetni a villanyszámlát???? Akkor miért is vagyok én a gonosz???

2014. márc. 10. 15:06
 25/57 anonim ***** válasza:
És előttem jól írták! Google a barátunk!!! :)
2014. márc. 10. 15:07
 26/57 anonim ***** válasza:
De, aki ismeri a márkát, az messziről meglátja, hogy eredeti-e az a táska, vagy sem! :)
2014. márc. 10. 15:08
 27/57 anonim ***** válasza:

a rengeteg :D :D :D és a lekezelő stílusod alapján azt gondolom, hogy kineveted a kérdezőt = kisebbségi komplexusom van. logikus.

"Ha a kérdező szeretne egy LV sálat, akkor vegyen eredetit!"

A kérdező azt csinál, amit akar.

"Össze lehet rá gyűjteni a pénzt hónapok alatt is!"

Persze meg 2 nap alatt is, meg egy év alatt is. Honnan tudod, hogy kinek mennyi a sok?

"De a hamisítvány az vérciki!"

Aki ilyet hord + az ismerősi körének nem az, a legtöbb ember meg magasról tojik rá. Illegális és rontja az eredeti márka üzletét, ami önmagában elég rossz, de ennyi.

"És te miből is feltételezed, hogy a kérdező nem tudja kifizetni a villanyszámlát?"

Értő olvasás esetleg? Ez egy példa volt, hogy ha ez a helyzet, akkor általában megbánás lesz a vége. Tájékoztatásul, a villanyszámlát behelyettesítheted bármi másra (akár nem alapvető szükségletre is), a saját helyzeted szerint.

"Akkor miért is vagyok én a gonosz?"

Senki nem mondta, hogy gonosz vagy. Azt mondtam, hogy paraszt, de akkor visszavonom, inkább értetlen.

Eddig "reméltem", hogy a saját munkádból szerzett dolgokkal villogsz itt (nem mintha az sokkal jobb lenne), de most már egyre inkább úgy gondolom, hogy vagy 20 alatt, 20 körül vagy és a szüleid pénze vagy idősebb és a férjedé. Persze simán lehet, hogy tévedek, de meglepő lenne az írásaid alapján.

2014. márc. 10. 15:32
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

"De, aki ismeri a márkát, az messziről meglátja, hogy eredeti-e az a táska, vagy sem! :)"

A legtöbb ember nem látja. Aki hamisítványt hord, nem tartozik abba a körbe, ahol bárkit is érdekelne, hogy eredeti-e a táskája.

Akinek eredeti, az a legtöbb embert nem érdekli, a saját körében meg úgyis rengeteg embernek van.

Tehát ez elég róka fogta csuka dolog, de a legtöbben ezt nem bírják felfogni (illetve azok közül, akiknek számít, hogy mit hordanak, mert aki igazán megteheti, az erre is magasról tojik, ha van esze)

2014. márc. 10. 15:35
 29/57 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, neked nehéz a felfogásod! Te akarod megmondani a kérdezőnek, hogy ne vegyen ilyen dolgokat, és róla írtál! Tanulj meg fogalmazni! :) Az év hónapokból áll, van olyan barátnőm, aki egy évig gyűjtött egy dologra, amire vágyott, az több hónap, pontosan 12! :) Nem feltételeztem semmit ezzel, azt írtam, hogy akár több hónap! :)

A többi, általad leírt dologra inkább nem válaszolok, csak annyit, hogy ha szerinted a hamis dolgokkal csak annyi baj van, hogy törvénybe ütközik és rontja a cég üzletét (nem rontja, hiszen más réteg az, aki vásárol, de ezt inkább ne vitassuk meg), akkor valami gond van veled...

Kedves vagy, hogy ilyeneket feltételezel rólam, de nem jöttek be a tippjeid! :) 30-hoz vagyok közelebb, és a saját keresetemből élek!

Én nem tippelgetek veled kapcsolatban, bár van véleményem!

2014. márc. 10. 15:54
 30/57 anonim ***** válasza:
A villanyszámlás hozzászólásod elején a "kérdező" megszólítást használtad! Tehát akkor kinek szólt?
2014. márc. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!