Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves vagy? L/F? Milyen...

Hány éves vagy? L/F? Milyen stílust képviselsz? Hogy öltözködsz? Mit sportolsz/Hobbyd? Kedvenc színed? =)

Figyelt kérdés
Én 14 csaj . Hip-Hop ♥
2009. nov. 28. 17:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
46%

17 vagyok és lány.

Nem tartozok semmilyen stílusba, és nem is vagyok képes megérteni, hogy mások miért skatulyázzák be magukat.

Az öltözködésem alkalomfüggő. Nem célom, hogy megbotránkoztató öltözködéssel próbáljak meg kitűnni a tömegből. Nem 10 színű a hajam és nincsenek piercingiem elképzelhetetlen helyeken. Sőt, tetkót sem csináltattam titokban. Nem veszek fel suliba olyan miniszoknyát, hogy a fél seggem kint van belőle, és a mellméretemet se lehet megállapítani egy melegebb napon, mikor mindenki kidobja, amije van. Szerintem ez már másmilyen, mint a többség. Szolidabban öltözködöm, mégis szinte minden nap megdicséri valaki az összeállításomat.

Kosarazok, futok, fallabdázok és két helyen is táncolok (társastánc és hiphop).

Szeretek nyelveket tanulni (angol, német, orosz, olasz, spanyol), fordítgatni, filmet nézni, színházba járni, plázázni, "műkörmözni", énekelni, zongorázni és csak úgy cél nélkül utazgatni.

Kedvenc színeim a LILA, szürke, középkék és a mustársárga.

És én elég színes egyéniségnek tartom magam.

(Kicsit hosszú lett, bocsi.)

2009. nov. 29. 13:00
 22/41 anonim ***** válasza:
65%

17 éves srác vagyok, hát a stílusom rokon a kedves kérdező csajszi stílusával :D, R&B-t és Hip-Hopot vmint Old Schoolt hallgatok, "R&B-sen" öltözködök, kosarazni imádok és néha amerikai focizok a haverokkal :), a kedvenc színem a kék.

Hobbym/időtöltésem: dalszövegírás, haverokkal lógni :D

2009. nov. 29. 13:25
 23/41 anonim ***** válasza:
78%
18/L. Nem tudnám magam stílusba besorolni. Olyan ruhákat, kiegészítőket hordok, ami tetszik. Sport:D Hááát, bicikliztem, míg el nem lopták. xD Így mostmár sétálok, késésben pedig futok:D Szeretek filmet nézni, aludni, zenét hallgatni, barátokkal lenni stb.. Kedvenc szín: Narancs, piros, sárga:D
2009. nov. 29. 13:39
 24/41 anonim ***** válasza:
38%

14/L

áátlagos embeer.

teljesen átlagos öltözködés.. O_o

hokizok/graffitizek.

piroslilakéék.

2009. nov. 29. 13:44
 25/41 A kérdező kommentje:

Mennyi-mennyi különböző ember xD

:)

2009. nov. 29. 17:40
 26/41 anonim ***** válasza:

14/L

Nincs kifejezett stílusom:)

Öltözködésem:Suliba:Fekete leggings,hosszú pulcsival bőr kabáttal,sál,csizmával.

Vagy:Farmer(csőgatya,szakadt farmer,vagy trottyos farmer)trikó,poló,bőrkabát,tornacipő,sál.

Buliba:Fekete latex nadrág ,trikóval,vagy valami inggel:)

2009. nov. 29. 19:53
 27/41 anonim ***** válasza:

Bocs kihagytam:D

Sport:8 éve táncolok jazz balett,és itthon sport,futógép:)

Kedvenc színem:Fehér,szürke,pink:D

2009. nov. 29. 19:54
 28/41 anonim ***** válasza:

A kérdezőtől kérdezném, hogy zenei téren kik a kedvenceid?

13:25-ös vagyok

2009. nov. 29. 21:09
 29/41 anonim ***** válasza:
64%

24 vagyok, balettoztam sokévig, a stílusom átlagos, farmer felsővel, edzőcipővel. olyan laza, de nem elhanyagolt, és nemis fiús.

hobbym nincs :D imádom az autóm.

kedvenc színem a fekete, az almazöld, és a narancssárga.

egy személyes megfigyelés....sztem nemazokat pontozták le, akiknek nemvolt stílusuk, hanem MINDENKIT! :D ja és a punk-rokker-metálos-alterokat mégjobban.

2009. nov. 30. 02:13
 30/41 A kérdező kommentje:

Hallgatok 50 Centet van pár XZibit szám ami nem rossz,Snoop Dog elmegy,Soulja,Flo-rida,Beyonce ő már inkább R&B ,Ne-yo,Laurin Hillt szeretem,Sean Paul számok is jók :)

Te milyen zenéket hallgatsz?:):)

2009. nov. 30. 16:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!