Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözködsz, milyen...

Hogyan öltözködsz, milyen darabokat viselsz nyáron, és milyeneket ha hidegebb van?

Figyelt kérdés
Linkelj be képet a saját ruhadarabbjaidról, vagy sajátodhoz hasonlókról! :D
2010. júl. 19. 20:44
 1/5 A kérdező kommentje:
*lécci *.* :)
2010. júl. 19. 20:46
 2/5 anonim ***** válasza:

nem linkelek be képet, mert nincs ilyenre időm, de nagyon szeretem a nyári egyberuhákat (párducminta, virágminta, indiai stílus, vagy sima egyszínű). Gyakran hordok forró nadrágot is, de nem csak farmert, hanem sima egyszínűt, és a farmerszoknyákat is szeretem (csakis a minit). Pólókból, toppokból csak testhez állót hordok, mivel elég vékony vagyok, nem szeretem a tipikus nyári színeket, inkább feketét hordok, fehéret, ritkán lilát, kéket, vagy pirosat.

Cipőket tekintve leginkább is sarut hordok, utcai járkálásra bőrsarut, strandra van műanyag is, szerintem ez a legkényelmesebb viselet, amiben a leginkább lehet gyalogolni. Ha megyek bulizni felveszek egy magassarkút, ebből pl van fehér, ami tipikusan nyárias viselet.

Ha hideg van kb úgy öltözködöm mint kora ősszel v. tavasszal! Ha csak hűvös van hosszú fehér nadrág, valami visszafogottabb színű felsővel, ha esik is az eső, farmernadrág. Szeretem ilyenkor a háromnegyedes újjúakat vagy a csónaknyakú felsőket is.

2010. júl. 19. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

nyáron valami lenge ruha, pl:

[link]

egyetemre mindig farmer + valami csinos póló, blúz, hidegebben kardigánnal, sportcipő vagy magassarkú, a felsőtől fügőően, mi illik hozzá, milyen kedvem van.

[link]

[link]

Télen szinte mindig garbóban járok, azokat szeretem. Akkor is farmer, csizma, szövetkabát, sál jó sokszor a nyakamra tekerve :D

2010. júl. 19. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát öö...az én stílusomat sokan úgy jellemzik,hogy ha nézed a skins-t akkor effy+cassie stílusa összekeveredve.Ha nem nézed akkor keress rá a boho chick kifejezésre.Meg kicsit olyan indies vagyok.Sokaknak nem tetszik,de ezvan:DDD

Viszont nem szeretem a hosszú szoknyákat,inkább a rövideket :D

2010. júl. 19. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:

"Hülyén"

Nadrágra szoknya, pólóra top(ok), lábszármelegítő karra, zakószabású kabát(fehér van és még 2 fekete), kapucnis felsők, gombos kardigánok, tunika fazonú ruhák, tornacipő(általában használtan veszem), sál(mindig), sok sok fa karkötő, fa ékszerek, színes nadrágok, haj kontyban, saját készítésű ruhák, hétköznap is tudok elegáns de "idióta" lenni, balettcipő, színek, csipke, nőietlen, trampli, egymásramindenruhát... :D

Konténer :)

2010. júl. 20. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!