Ha unod a bőrkabát-farmer-tornacip-vasalt haj összeállítást, te hogyan öltözködsz?
Én ált. egyenes szárú vagy csőnadrágot hordok (néha trapéznadrágot vagy combközépig, térdig vagy kicsit térd alá érő szoknyát) vmilyen csinosabb, kicsit elegánsabb/nőiesebb felsővel... rá vászonblézer vagy kardigán (és hidegben szövetkabát), magassarkú, nagyobbfajta műbőr táska. És hozzá színben-stílusban passzoló ékszerek, sálak. Mostanában nagyon-nagyon élénk színeket nem hordok, ha meg van rajtam kicsit élénkebb szín (de az sem neon vagy vmi nagyon rikító, hanem inkább vmi sötétített, fakított verziója), akkor a többi szín nem hangsúlyos (pasztellek, fehér, fekete, szürke, bézs).
21/l
hát bőrkabátom az van, fekete meg bézs is stb, egy Converse csukám is van, ilyen vastagabb bőr, de ritkán hordom. Farmerbe inkább a szűkebb fazon jön be, letolva hordom. Amúgy magasszárú cipőket hordok, Mark Nason, Creative Recreation, sztem fogalma sincs itthon senkinek ezekről a márkákról :D a hajam oldalt felnyírt (olyan mint Caramelnek kb), v-nyakú pólókat hordok, vagy ilyen színesebbeket a Subvibe boltból. Mellényt, kardigánt stb. szeretem a sálakat is, de az arab kendőt utálom :D
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!