Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a stílusod, hogyan...

Milyen a stílusod, hogyan öltözködsz?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Farmer,cipő,zokni,ing,zakó +,amiről nem beszélnek le soha,akármi akármit mond: francia bugyi...

1.ellentétben a boxerrel meg a fecskével szemben,ez a legkényelmesebb,akármennyire is női...

2.Úgyse látja senki...

17F

2011. máj. 10. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

mindenfélén :D

ma pl: fehér fodros térdig érő szoknya, babarózsaszín ingecske, rózsaszín hajgumi (copf:), rózsás hajpánt, ezüst balerina :)

holnapra begöndörítem a hajam és teszek bele tupírt, aztán valami fekete laza felső, olivazöld lazább térdnadrág, tornacsuka, fekete szemek, hátizsák

van, amikor magassarkút veszek miniruhával, és fél óráig sminkelem magam

máskor kontyba csapom a hajam, felveszek egy ilyen "atlétapólót" cicanadrággal meg sportcipővel

aztán hullámosra csinálom a hajam, oldalt elcsatolom és hosszú nyári ruhát veszek hozzá.....

szóval kb. mindenféle stílust szeretek az emót, goth-ot (szal "divatirányzatokat") leszámítva: romantikus-kislányos, party-csaj, laza-sportos, stb.

2011. máj. 10. 19:59
 3/10 anonim ***** válasza:
17F-nek: ha így folytatod, akkor tényleg soha senki nem fogja látni a haverjaidon kívül :D:D nincs valamid, amit bele kéne illeszteni a boxer által kialakított "gödörbe"? :D
2011. máj. 10. 20:00
 4/10 anonim ***** válasza:
De igen van,de a feszülős boxerek nagyon leszorították azt ,,a valamit",a tág boxerek meg olyanok voltak,hogy arra meg nem tudtam felvenni a nadrágot...így egyszer felpróbáltam egy francia bugyit,azóta azt hordok (11 hónapja...)
2011. máj. 10. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:

változó, suliba egyszerűen, de nem gázul, divatosan, városba egyééb helyekre meg úgy hogy általába megnéznek. divatosan különlegesen nem tömegcuccosan..

suliba tömegruhákat szoktam venni mert 1. reggel azt se tom mit veszek fel 2. tanárok-> szoknya, ujjatlan, kivágott póló, stb.

2011. máj. 10. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:

bocs,lemaradt

17F

2011. máj. 10. 20:16
 7/10 anonim válasza:

női csőgatya , szürke fekete fehér csőgatya persze letolva

keresztes nyaklánc , fagyöngyös

v-nyakú póló, feszűlős legyen, ing

vans feka vászoncipő, dc gördeszkás cipő

csakis boxer xdd

bokazokni (fekete csak)

14/f

2011. máj. 10. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:

teremcipő, koptatott farmer, valami nagyon egyszerű póló, záras kapucnis pulóver

de ez persze nagyon időfüggő :)

2011. máj. 11. 03:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Furcsán :)

Hétköznapokon szinte kivétel nélkül acélmerevítős fűző van rajtam. Fekete, krém, fehér, sötét zöld/kék/lila, piros, bordó színeket hordok. Rózsaszín kizárva. 90%-ban szoknyákat viselek, ebből szinte mindenféle van - sok alsószoknyás fodros, csipkés, vagy passzos elegáns, mini, abroncshoz való...stb.:) Felsőkből szeretem az ingeket és a csipkés dolgokat a fűző alá, és a vállánál hangsúlyos ruhákat (ami szélesíti a vállat, tehát még jobban elüt a fűzővel a derekam:)), masni, szalag stb. díszítéseket. Sok egyberuhát is hordok, ezek inkább elegánsabbak. Ha mégis nadrágot vennék, ami igen ritka, akkor abból is van elegáns, alkalmi, vagy éppen punk módra, együtteses farmer, pókhálómintás (sajátkezű gyártmányok), vagy kockás, terepmintás, csíkos.Cipők a 10 centis magassarkútól a bakancsig terjednek. Kiegészítőképp: csipkés, necces, tollas kalapok, kesztyűk, sálak...mindenféle stílushoz van megfelelőm. Nagyon szeretek varrni, úgyhogy a legtöbb ruhámat én csinálom. Általában úgy öltözöm fel, amilyen hangulatom van reggel, de ha választani kell, akkor főleg a viktoriánus stílus van túlsúlyban. 22/N

2011. máj. 11. 12:09
 10/10 anonim válasza:

"Gótikusan" :D

Acélbetkós bakancs, , fekete tüllszoknya, necc-vagy szakadt fekete harisnya, vagy fekete, koptatott-szakadt (cső)farmer; fűzős fekete felső, vagy fekete, ún. "miniruha", vagy halálfejes (természetesen fekete:D) felső, ha hideg van felveszek hozzá bőr-vagy farmerkabátot, és bőr karkötők- nyakláncok.

12/L

2011. máj. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!