Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az egyéniséged, a...

Milyen az egyéniséged, a stílusod? Fel mered vállalni? CSAK ŐSZINTÉN.

Figyelt kérdés

Öltözködésileg, és ugy egyébként, milyen vagy TE..

Fel mered vállalni magad? Mersz kitünni?

Én inkább a laza cuccokat részesítem előnyben.

Csőnaci tornacsuka, valami klassz szines póló..általában így megyek suliba.

De elég hangulatember vagyok, így van hogy épp szoknyában elegáns cuccban, magassarkúban mennék minden hováá..:)

Nagyon energikus vagyok, nagyszájú , vagány, sokat beszélek, és szeretek kitünni.

Teljes mértékben felvállalom magam, és nem érdekel ha ez valakinek nem tetszik.

Nem fogok másokat majmolni, csakmert az olyan 'menő'..

Én igenis szeretek különleges, egyedi lenni, és nyiltan vállalni hogy milyen vagyok.

Írjátok le ti is így! CSak őszintén lányok fiúk :)

13/Ł

2011. jan. 10. 08:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%
Te igazi egyéniség vagy. Büszke lehetsz magadra. És a legdurvább, hogy el is hiszed ezt a sok marhaságot, amit leírtál.
2011. jan. 10. 09:06
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

Tipikus tini hozzászólás, de olyan nincs, hogy valakit egyáltalán nem érdekel a környezet véleménye. Önbecsapás, mert a génekben benne van a társadalomhoz való alkalmazkodás igénye.

A csőnaci, tornacsuka, színes póló pedig nem valami egyedi és különleges összeállítás, rengeteg 13-15 évesen látom ezt. Ezen nincs mit felvállalni vagy letagadni. Épp a veled korúak divatja, ahogy tapasztaltam.

Mi sajnos nem vagyunk tehetősek, ezért abban járok, amire telik esélyem sincs, hogy stílust bontakoztassak ki. Tudod te, hogy ezt milyen nehéz felvállalni?:)

2011. jan. 10. 09:11
 3/29 A kérdező kommentje:

Kedves első.. :)

Holláttad te azt hogy én írtam bárholis hogy a csőnaci,tornacsuka,szines póló egyedi?

Aztmondtam így járok suliba..

Meg azt is hogy azt vállalom fel amilyen vagyok..(viselkedésileg)

Ugyhogy máskor próbáld meg értelmezni a kérdést ;)

2011. jan. 10. 09:15
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Elég szomorú ha valaki csak az öltözködésével tud kitűnni a tömegből... :(
2011. jan. 10. 09:16
 5/29 A kérdező kommentje:

hol láttad* (sorry a hibákért, siettem)

És a másodiknak is szólt..

2011. jan. 10. 09:16
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Hol láttam? Mondjam azt, hogy az ország második legnagyobb városában tömegesen előfordulva?:)

"Nagyon energikus vagyok, nagyszájú , vagány, sokat beszélek, és szeretek kitünni.

Teljes mértékben felvállalom magam, és nem érdekel ha ez valakinek nem tetszik. "

Az a baj, hogy azt hiszed ez jó hozzáállás. Egyébként nem, mindenkinek alkalmazkodnia kell a társadalomhoz. Olyan nincs, hogy nem érdekel mit gondolnak mások, mert te is itt állsz köztünk, nem teheted meg, hogy nagy ívben szarj mindenki véleményére.

Persze vannak, akik ezt teszik, belőlük lesznek a gimik bunkói, akiket titokban mindenki utál, és akiknek érettségi után senki nem köszön. A többiek pedig megtartják a saját egyéniségüket úgy, hogy nem felejtik el, nem ők az atyaúristenek, ezért figyelni kell mások érzéseire is. Mert vannak, és inkább nem mondom el egyszer a hülyeségemet, minthogy azzal valakit végleg megbántsak.

Persze 13 évesen ezt még nem tudja az ember - nem is kárhoztatlak ére, félre ne érts - , de ugye sosem árt, ha az idősebbek elmondják tapasztalataikat, abból csak tanulni lehet.

Szóval, ne hidd, hogy te most fasza gyerek vagy attól, hogy így gondolkodsz. Mert nem vagy az; az egyéniséggel nem kell felvágni, ugyanis azoknak is van, akik nem mutogatják azt. De ha így haladsz, nagy bunkó leszel. Szóval a helyedben változtatnék, és megpróbálnám másokban is keresni az egyéniséget, mert mindenkiben van.

2011. jan. 10. 09:24
 7/29 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék belemenni vitákba nem azért tettem fel a kérdést... -.-

Ugyh normális válaszokat pls.

2011. jan. 10. 09:28
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, téged nem érdekel mások véleménye :O

Nem baj, ha olyan vagy, amilyen, csak legyél tisztában azzal, hogy téged igenis érdekel mások véleménye, nagyon is.

2011. jan. 10. 10:30
 9/29 anonim ***** válasza:
Hagyjátok már szegényt! Csak elmondta, hogy milyennek látja magát. Valószínűleg a gondolkodásmód az, amivel a legtöbb egyéniség kitűnik, hiszen pont nem az a célja, hogy egy nagy nyáj egyik birkája legyen, hanem szeretne egy kicsit különbözni, és ez szerintem egyáltalán nem baj. Azért bizonyos helyzetekben óvatosan kezeld ezt a dolgot, mert egyes bunkók rádszállhatnak...:(( mert nagyon unatkoznak. Próbálj valami különleges, ritka hobbiba kezdeni esetleg, amit mások annyira nem Pl én 13 évesen regényeket írtam, de nem csak elkezdtem, egy párat megcsináltam akkoriban:)
2011. jan. 10. 12:30
 10/29 anonim ***** válasza:
95%

Öltözködésileg: hát kezdjük ott, hogy eléggé hangulatember vagyok. Többnyire 19.századinak tűnő ruhákat viselek, valódi acélmerevítős fűzővel, kis fűzős bokacsizma, csipkekesztyű, hosszú szoknya, tollas kalapok, necces kalapok stb. De vannak olyan napjaim, amikor meg vagyok őrülve, és van 2-3 kézi készítésű együtteses feliratos/egyéb furcsa mintákkal telefestett nadrágom, olyankor ezeket húzom fel, mellé lehetőleg valami feltűnő felsővel...a fűzőt meg alá:) Nyáron néha pin-up vagy rockabilly stílusra hajazok, esetleg cabaret goth, mert nincs olyan idő, hogy magamra húzhassam a hosszú ruháimat. Szeretem a magassarkút is:)

hát kb. ennyi. És igen, persze felvállalom magam, és én vagyok a legfurább ember a környezetemben ettől. De nem is baj. Aki nem tudja elfogadni, hogy én így érzem jól magam, az egyébként sem felel meg az értékvilágomnak/gondolkodásmódomnak ahhoz, hogy valami több közöm is legyen hozzá, mint köszönőviszony.

Más fura, de egyáltalán nem ilyen stílusú emberekkel barátkozom főleg, és jól elvagyunk, szeretjük megbotránkoztatni a népet. Állítólag a gondolkodásmódom sem teljesen ép, de ez most más kérdés, szóval a legtöbb ember a kitűnésem/feltűnősködésem, viselkedésem miatt bunkónak/egoistának/nagyképűnek tart, pedig erről szó sincs. Csak hiszek abban, hogy az embereknek van egyénisége, amit nem takargatni kéne a divattal, hanem igenis megmutatni, nem beleolvadni a szürke tömegbe, és nem kifikázni másokat, ha máshogy érzik jól magukat! 22/L

2011. jan. 10. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!