Milyen az oltozkodesi stilusod? Mennyire letisztult? Hany eves vagy? Fiu/lany?
Egyszerű,nem öltözködök kihívóan. A méretemnek megfelelő ruhát hordok :D Általában 1 kicsit kivágott felső és farmer. A felsőm általában vagy fekete,kék,rózsaszín vagy piros :D
15/L
Amelyik éppen tetszik.Nincs konkrét stílus amit követek...
Vannak sportosabb és csinosabb,elegánsabb ruháim is.Olyan ruhákat hordok,amik jól állnak.
15/L
14:45-ös vagyok. Azt lefelejtettem, hogy 22 éves lány vagyok.
Szerintem öltözködésnél az a lényeg, hogy mindenki olyan ruhákat viseljen, amiben jól érzi magát, illetve persze ami jól is mutat rajta. Mint már írtam, én is így csinálom.
Hát nehéz eldönteni így leírom:
színes nadrág, rá mintás szoknya, általában 2 vagy több felső egymásravéve(póló, rá színes toppok), sálak(indiai mintás általában de van 1 kockás is, az színes de ritkán hordom), cipőbe nekem a Vans-em a legkényelmesebb, ha nyár és meleg van akkor tornacipő vagy slipon(bár tornacipőt már 13éveskorom óta hordok). Szeretem nagyon a színeket, mintákat keverni! Sokékszerem van, karkőtök(általában barátoktol kaptam őket), nyakláncok, fülbevalók... Na meg a piercinjeim és a tágitóim. :D Táskának ilyen tarisznyáim vannak vagy pedig a jóöreg szimatszatyrom :D (L) :D
Hát ez voltam. Döntse el mindenki, hová sorol, mert más ezek szerint mindig jobban tudja. ;)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!