Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehetne végre üde és...

Hogy lehetne végre üde és letisztult az arcbőröm?

Figyelt kérdés
az egész testemet fogja a nap nyáron, de az arcom mégis szinte teljesen hófehér marad. próbáltam már barnítózni de nem fogta meg, lehet nem jót használok. szolizni nem szeretnék. esetleg valami vitamintól jobb lenne? vagy arcpakolástól, krémtől, bármitől? kétségbe vagyok esve, utálom :(
2010. jan. 19. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
javaslom, szedj vitamint. kozmetikust kérdeztél már? az tuti tud 1-2 általad még nem próbált módszert.
2010. jan. 19. 15:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van hogy az arcom hófehér máshol meg szép barna vagyok. én azt hallottam ha sok sárgarépát eszel barnul a bőr, én még nem próbáltam.
2010. jan. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!