Milyen az egyéniséged, a stílusod? Fel mered vállalni? CSAK ŐSZINTÉN.
Öltözködésileg, és ugy egyébként, milyen vagy TE..
Fel mered vállalni magad? Mersz kitünni?
Én inkább a laza cuccokat részesítem előnyben.
Csőnaci tornacsuka, valami klassz szines póló..általában így megyek suliba.
De elég hangulatember vagyok, így van hogy épp szoknyában elegáns cuccban, magassarkúban mennék minden hováá..:)
Nagyon energikus vagyok, nagyszájú , vagány, sokat beszélek, és szeretek kitünni.
Teljes mértékben felvállalom magam, és nem érdekel ha ez valakinek nem tetszik.
Nem fogok másokat majmolni, csakmert az olyan 'menő'..
Én igenis szeretek különleges, egyedi lenni, és nyiltan vállalni hogy milyen vagyok.
Írjátok le ti is így! CSak őszintén lányok fiúk :)
13/Ł
Dehogy kell mindenkinek alkalmazkodnia a társadalomhoz! Van rengeteg olyan munka, ahol lehetsz önmagad, ez nem téma. Olyan emberekkel meg nem kell közösködnöd, akik olyan szinten állnak, hogy aki másképp gondolkodik, az már egyenesen hülye, bunkó is.
És igenis megteheted, hogy szarj a véleményekre, én is megteszem. Megvannak a barátaim, van családom, és ha épp van párom, természetesen az ő véleményükre hallgatok, DE ők képesek elfogadni és szeretni így. Miért? Mert eljutott az agyukig, hogy nem kell mindenkinek DROIDNAK lennie, meg hát, ők sem azok...
Ha gimnáziumban atrocitás ért pl. az ofő részéről, előfordult, hogy behívatta a szüleimet, hogy nem tetszik neki ahogy kinézek, és ez biztos valami lázadás ellene (aha, majd biztosan érdekel ő annyira...), a szüleim pedig közölték vele, hogy nyugodtan adhat ofőit, de úgy fogok kinézni, ahogy akarok, nem úgy, ahogy mások akarják! Kiálltak a nézeteim mellett, ennyi.
Az tény, hogy belőlünk lesznek a gimi nagy "bunkói", mert a legtöbb tucatembert nem érdekeljük annyira (s ez még kölcsönösebb is), hogy megismerjenek, már kinézetről elítélnek. Na és, kinek kellenek ilyen "barátok"? Elárulom neked, hogy a gimis osztályom 80%-a hülye p.csa/diszkóssrác volt, annyi iq-val, hogy most kb. ilyen kodolányis meg dunaújvárosi főiskolás diplomával büszkélkedhetnek...a maradék 20-ból 10% értelmes volt, de nem ismerkedtem velük, de nem is utáltam őket, a másik 10%-ba meg én és a barátaim tartozunk, akikkel ma is heti szinten tartjuk a kapcsolatot. A többiekre meg teszünk magasról, nem érdekel mi lett velük, osztálytalálkozóra sem megyünk el. Van jó diplománk, van akinek van jó állása, van, aki még továbbtanul, de a lényeg, mit foglalkozzunk a bunkókkal, akik kinéztek csak a kinézetünkért?!
Lehet, hogy vannak a másik oldalnak is érzései, de a sértegetés sosem ott kezdődik, hogy az "egyedibben" öltözködők elkezdik kiközösíteni a tucatot, hanem fordítva. Az átlagemberek mérhetetlen intoleranciát közvetítenek azok felé, akik bármilyen tekintetben is mások, mint a szürke átlag, és próbálnak változásra kényszeríteni. És akkor természetesen a nagyközönség szemében a kisebbség a bunkó, különcködő, csak azért mert FELVÁLLALJA MAGÁT. Nem is tudom, melyik itt a bunkóság...Az, hogy másoknak csípem a szemét, vagy az, hogy ők kiközösítenek, mert csípem a szemüket? És aztán még elvárnák, hogy ne vegyem őket semmibe :D Röhej...
Szia!
Ööö én is szeretek kitünni a tömegből...
Sikerül is mindig:) olyan ruhákat hordok ami trendi szexy és vagyány
van amikor a csőnacihoz magassarkú bokacsizmát veszek fel nagyon szép póló csillogós flitteres kardigán...cipőben is imádom a flittert meg hajpánmtban...:) één is hangulat ember vagyok..ha rossz napom van egyzsínű (fehér) rövidújjú rá pedig egy kardigán
volt hogy pont így voltam felöltözve csak a cipő volt más
ez az én stílusom...ne haragudj meg de neked szerintem nincs stílusod minden 2-dik lány ilyen....kivéve engem...én egyedi vagyok humoros, komoly is tudod lenni, bolond is meg minden...aranyos vagyoks
Valaki előttem írta, hogy ha valakit nem érdekel mások véleménye, akkor mindenki utálni fogja... Ez hülyeség. Engem kb. általános vége óta nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam, elegem volt már abból, hogy az embertől elvárják milyennek kéne lennie és csak az lehet egy közösség tagja, aki ugyanolyan droid módjára majmolva a többit öltözködik, beszél, ugyanolyan zenét hallgat bunkóskodik, és ha valaki csak egy kicsit is kilóg a többiek közül, mert másképp gondolkodik, más zenét hallgat, azt nem tudják tolerálni. Pedig attól lenne szép a világ, hogy különbözünk egymástól. Én egy kis faluban nőttem fel, és csupán annyival lógtam ki a többiek közül, hogy szimfónikus metált meg rockot hallgattam, amikor a többiek meg tömegzenét. Az öltözködésem sem volt vmi extra, csak egy kicsit sötétebben öltöztem mint mások, fekete-lila párosításban főleg. Nem, nem jártam acélbetétesben, nem hordtam semmi extra ruhadarabot. És ennyi bőven elég volt ahhoz, hogy kilógjak a többiek közül. Sokan szivattak, meg cseszegettek a hülyeségeikkel, hogy én miért vagyok más stb. és egy idő után annyira megelégeltem ezt, hogy egyáltalán nem érdekelt. Volt néhány igazi barátom, akik mindig mellettem álltak, nélkülük most nem lennék itt. Most már középiskolába járok, és igen is, fel vállalom aki vagyok. Itt már többen vagyunk, mindenhonnan jöttek emberek, a társaság sokkal színesebb, tehát evidens, hogy több olyan helyzetbe kerül az ember, amikor tolerálni kell a másikat. Más vagyok mint a többiek, vannak barátaim (sok embert ismerek, de akit IGAZI barátnak, vagyis hogy tényleg teljesen megbízok benne, olyan kevés van. Ez talán abból adódik, hogy nagyon nehezen engedek bárkit is közel magamhoz és elég bizalmatlan vagyok a legtöbb emberrel szemben.) és mindenkivel kedves, aranyos vagyok, még azzal is, akit kevésbé kedvelek. Az emberek szeretnek engem (nem ego-ból, többen is mondják), mivel mindenkivel jóban vagyok, és törekszem mindig a "békére". Tehát megcáfolnám, hogy aki különc, azt utálják. Most már jobban fel merem vállalni magam, és úgy öltözködöm, ahogy azt a kedvem tartja, nem érdekel mások véleménye, nekem meg van arról a véleményem, aki a másikat az alapján ítéli meg, hogy milyen nadrág van rajta. Nekem nem a ruhák, hanem a tettek számítanak.
(Kedves 22/L, aki írta, hogy fűzőben jár stb. Hol vetted a fűzős bokacsizmádat??? Arra vadászok már vagy fél éve, de sehol se tudok venni xD, kerestem már turiban, vaterán, de sehol se láttam :((( És hosszú vagy rövid csipkekesztyűd van? Szintén arra vadászok már egy ideje xD >>rövid, rendes, ujjas, virágos csipkés<< )
14:45: a new yorkerben vettem még ősszel, de egyébként a promodban is lehet még kapni, de az 14.000.... kisebb városokban még van a new yorkerkben ugyanabból, a húgom múlthét vett 6.000-ért veszprémben, szerintem érdemes megnézni:) Amúgy én is rohadt sokat mászkáltam utána:D
Csipkekesztyűből ujjatlanok vannak hosszú-rövid is, én varrtam őket (nagyon sok mindent varrok, horgolok is, de azt még nem olyan jól)
Egyébként ujjasat én is régóta szeretnék, de nagyon drágák. Legalábbis én sajnálok 3-5 ezret egy kesztyűre. Egyébként interneten pl. sexshopokban árulnak csipkekesztyűt, na meg darkshopban is, de azt ne is emlegessük...:D szerintem biztos van ebayen meg etsy-n is, csak én ilyesmit nem akarok netről rendelni, mert nekem pl. nagyon hosszú ujjaim vannak, és ha nem lesz jó annyi pénzért, háát...
Külsőleg mindenki azt gondolná, hogy egy iszonyú partyarc vagyok... Pedig kb ennek az ellentéte igaz rám, mivel pánikbeteg vagyok, nem nagyon megyek emberek közé...
Öltözködésben...hát nem tudom. Sokszor felveszek olyan ruhát, ami elég extrémnek minősül, vagyis inkább a párosítások(erre az "okosok" azt mondják, hogy nem tud öltözködni). Cicanadrág az örök, de van, hogy lógós nadrágot veszek fel(nem az a mélyülepű förmedvény, csak nem simul rám sehol). Cicanadrágot szoknyával(tüll, vászon..), férfi pólókat, deszkás cipőt(mást nem nagyon) hordok. Kiegészítőnek rengeteg hajcsattom, sapkám, övem, karkötőm, nyakláncom van. Ha egyszer mégis nőiesen öltözök, na abból sülnek ki vicces dolgok, mint pl a tüll top deszkáscipővel, tüllszoknyával... Táskákat szeretek magamnak varrni, meg néhány ruhát is. Szeretem a indiai mintás kendőket, sálakat, a szövetkabátokat, de van egy Vans hátizsákom is. Hajam, az általában színes, változó, hogy milyen, de van, hogy csak fehér. Körmöm mindig kifestem, leggyakrabban lila, kék és piros színekkel. Gyűrűim is vannak, rengeteg a nagykövestől kezdve az egyészen gyerekes mintás, figurásig... Nyakláncaim is vannak, főleg hosszú láncra fűzök fel ezt-azt...sokféle medálom is van hozzá. Szeretem a lábszármelegítőket, és az ilyen gyerekes hatású dolgokat(de ezt nem csak öltözködésben). Erősen sminkelem magam, lehet, hogy nem áll jól, meg öregít, de én így érzem jól magam(szemhéjpúder, szemhéjtus, spirál, alapozó, púder). Hajamat azt vasalom, mert göndör, és azt nem szeretem. Van 2 piercingem, összesen 7 fülbevalóm és 3 fültágítóm (igen, 3 van nem írtam el). Magassarkút akkor se vennék fel, ha fizetnének érte, ugyanígy vagyok az ilyen farmerminikkel meg egyebekkel. :D Napszemüvegeket is imádom, főleg a sárgát és a fehéret, de gondoltam, hogy most beújítok egy rózsaszínt és egy feketét, abból is a nagyobb fajtát(a szemem nem szereti a fényeket, szóval előfordul, hogy télen is napszemüveg mögé bújok). Imádok fotózni... :D Kedvenc márkák, bevásárlóhelyek: New Yorker, Garage Store, Criminal Skate, és persze a turkálók. :D
Hát nem tudom. Remélem ennyi elég lesz, ez olyan lett, mint valami bemutatkozás. :'D
18L
Én átlagos stílusú vagyok,de szeretek élénk színű ruhákban járkálni,de mikor,hogy öltözök.Általában rózsaszín pulcsi,alá póló,csőtop vagy esetleg tunikát veszek föl.Csőnacit hordok én is,de 2 egyenesszárú nadrágom is van a kényelem érdekében.Cipőben tornacsuka(egy adidas éegy deichmann-os)vagy nyáron adidas balerinacipőben vagyok.Plusz 2 Vans-am is van.(de azokat is tavasztól hordom)
Csendes vagyok,de ugyanakkor jókedvű is.Az osztálytársnőim mindig mondják,hogy beszéljek,de ritkán,ha megszólalok.Szeretek sportolni is.(úszás,biciklizés).A divat meg nem nagyon érdekel,inkább azt veszem meg,ami megtetszik és ennyi.A menő dolgok meg nem is annyira érdekesek,akármire mondják is...
18/L
Miért ne mernék kitűnni?
Majd pont más fogja megszabni hogyan nézhetek ki.
Hát télen nem sok extrát látni rajtam. Nyáron viszont izgalmas életűnek tartanak.
Elől a nyakamon van tetoválás a 2 karom teljesen.
A ruha az átlagos nálam. Úgy gondolom nem az a fő tényező.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!