Milyen az egyéniséged, a stílusod? Fel mered vállalni? CSAK ŐSZINTÉN.
Öltözködésileg, és ugy egyébként, milyen vagy TE..
Fel mered vállalni magad? Mersz kitünni?
Én inkább a laza cuccokat részesítem előnyben.
Csőnaci tornacsuka, valami klassz szines póló..általában így megyek suliba.
De elég hangulatember vagyok, így van hogy épp szoknyában elegáns cuccban, magassarkúban mennék minden hováá..:)
Nagyon energikus vagyok, nagyszájú , vagány, sokat beszélek, és szeretek kitünni.
Teljes mértékben felvállalom magam, és nem érdekel ha ez valakinek nem tetszik.
Nem fogok másokat majmolni, csakmert az olyan 'menő'..
Én igenis szeretek különleges, egyedi lenni, és nyiltan vállalni hogy milyen vagyok.
Írjátok le ti is így! CSak őszintén lányok fiúk :)
13/Ł
háát én olyan vagyok mint a legtöbb tini(csőnaci+tornacipő+valami polo)és egysezrűen imádom a fekete színt.*-*. én nem vagyok olyan "ki akarok tünni a többiek közül" tipus..
irigylem h te leszarod a környezeted..(:
13:55
Köszi, jót nevettem a hozzászólásodon! :D
Vagy fake, vagy tényleg ennyire el vagy szállva magadtól, de vicces volt, még egyszer köszi. :)
A lazán én azt értem ,hogy felveszek egy bő gatyát, egy fasza nike air force one-t, valami hiphop pólót azt mindjárt jobban érzem magam.
A csőnaci kedves kérdezi, hol egyedi?
10:00.
Senki nem mondta hogy az öltözködésem egyedi:)
Azt írtam , hogy sezeretek más lenni, kitünni..
Viselkedésileg.
Értelmezzetek emberek :D
amugy thx mindenkinek.
nos :DDDD
eléggé a tucattinilányok közé tartozol :)
én viszont nem :DDD nem minden 2. emberen olyan ruhát mint ami rajtam van :)
egy fehér, vagy csontszínű, kicsit törtfehér blúz (lógós, kicsit nagy rám, de direkt) nagyon sűk sötétkék csőnadrág, egy sötétbarna fűzős magasszsárú női bakancs, kis sarokkal, és ehhez szép, nőies kiegészítők, és valami barna bőr táska, valami régies :) egy indiános hajpánt, és derélkig érő hosszú feketés hajam van :)
nos szerintem én ezekkel a ruhákkal, kiegészítőkkel egy egyéniség lehetek :)
"...Az a baj, hogy azt hiszed ez jó hozzáállás. Egyébként nem, mindenkinek alkalmazkodnia kell a társadalomhoz. Olyan nincs, hogy nem érdekel mit gondolnak mások, mert te is itt állsz köztünk, nem teheted meg, hogy nagy ívben szarj mindenki véleményére.
Persze vannak, akik ezt teszik, belőlük lesznek a gimik bunkói, akiket titokban mindenki utál, és akiknek érettségi után senki nem köszön. A többiek pedig megtartják a saját egyéniségüket úgy, hogy nem felejtik el, nem ők az atyaúristenek, ezért figyelni kell mások érzéseire is. Mert vannak, és inkább nem mondom el egyszer a hülyeségemet, minthogy azzal valakit végleg megbántsak.
Persze 13 évesen ezt még nem tudja az ember - nem is kárhoztatlak ére, félre ne érts - , de ugye sosem árt, ha az idősebbek elmondják tapasztalataikat, abból csak tanulni lehet.
Szóval, ne hidd, hogy te most fasza gyerek vagy attól, hogy így gondolkodsz. Mert nem vagy az; az egyéniséggel nem kell felvágni, ugyanis azoknak is van, akik nem mutogatják azt. De ha így haladsz, nagy bunkó leszel. Szóval a helyedben változtatnék, és megpróbálnám másokban is keresni az egyéniséget, mert mindenkiben van..."
Megmondjam, mi a baj? Az hogy ez az ország azt hirdeti, hogy bármilyen vagy, elfogadunk, de közben rohadtul nem így van, mert ha már csak egy kicsit is eltér a 23. hajszálad az elfogadott normához képest vagy nem pont olyan ruhákat veszel magadra, akkor már összebeszélnek a hátad mögött, sokszor a képedbe vágják, hogy te hogy mered ezt felvenni, hogy néz ki? Nem azért, de nehogy már én legyek felelősségre vonva csak mert kicsit más ízlésem van, nem arról volt szó, hogy szabadság van? Egyszerűen azt nem értem az emberke miért nem tudják egymást különbözőnek elfogadni, és tudod, ha már megtapasztalta azt az ember, hogy akármit tesz, mindig lesznek olyanok, akik ellene lesznek, akik hibát látnak mindenben, akkor már igazán mindegy neki, és igen leszarja, mert mindenkinek nem lehet megfelelni. Az ember inkább legyen önmaga, akit valahányan nem szeretnek, de ő magát úgy ahogy de jól érzi a bőrében, mint hogy próbáljon megfelelni de úgy is kiröhögjék, hogy "nézd már ember milyen hülye, hogy megteszi" "nézd már, szabadon lehet ugráltatni, meg lehet vele tenni mindent" hogyne, ez kell, nem igaz? Próbálni megfelelni mindenkinek, hoögy aztán senki se értékelje. Hát ne haragudj, biztos én vagyok a rossz ezért, de belefáradtam, és nem vagyok hajlandó olyanokért bármit feladni magamból, akik úgyis csak a hibát látják bennem, mert akik igazán fontosak, nem azt nézik, hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!