Volt olyan öltözködési stílusod, amiért régebben nagyon odavoltál, most meg már röhögsz az akkori magadon magadon, vagy csak nem érted, hogy tudtál úgy öltözni? Vagy olyan ruhadarabod, amit akkor menőnek láttál, de már cikinek? Esetleg olyan frizura?
Előre is köszi a válaszokat!:)
17L
Háát nem fordult elő velem 1 ilyen se.
A hajam 15 éves korom óta tépett. az előtt rövid volt. Testhezálló ruhákat hordok. általában olyat is veszek ami nem 1-2évre szól hanem extrém esetben 3 év műlva is hordható kell legyen.
18/F
középiskola elején csakis bőgatyákat hordtam, de olyan szinten bő volt, hogy azt elképzelni is nehéz. persze csakis bő pólókkal és fullcappel ami állandóan rajtam volt.
akkor csak úgy öltözködtem és meg voltam győződve, hogy életem végéig olyanokat hordok, most viszont jót röhögök magamon és azokon akik úgy öltözködnek :)
22f
uramatyám, naná, hogy volt:) 13-14éves voltam..rocker...mondanom sem kell. szimaszatyor, extrem magas szárú tornacipő...csak lelógó semmiylen haj... Hozzá kell tennem, hogy ez 6-7 éve volt, szóval nyoma sem volt az emonak kis hazánkban, szóval nehezn szereztem be ezt a tornacipőt, de kár volt:) nem tartott sokáig, max 1 évig:) gimiben már kikupálódtam. Teljesen normálisan, csajosan, ízlésesen öltözködöm:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!