Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves vagy? L/F? Milyen...

Hány éves vagy? L/F? Milyen stílust képviselsz? Hogy öltözködsz? Mit sportolsz/Hobbyd? Kedvenc színed? =)

Figyelt kérdés
Én 14 csaj . Hip-Hop ♥
2009. nov. 28. 17:18
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

:)

én Hip-Hop ruhákban járok,motocrossozok,boxolok de a kosárlabdát azt versenyszerűen űzöm és azt szeretem a legjobban.hobbym: haverok ..stb

Kedvenc színem : fekete,kék,fehér,lila :)

2009. nov. 28. 17:51
 12/41 anonim ***** válasza:
53%

15/L vagyok.

Semmilyet. Vagyis nem állok be semmilyen idióta sablonba.

A sötét színű ruhákat illetve a külön nekem készített bakancsot keverem a batikolt-földszínű cuccokkal így olyan érdekes stílusú vagyok amilyenből nem sokat láttam még.

Jógázom.

Fekete és zöld.

2009. nov. 28. 17:57
 13/41 anonim ***** válasza:
60%
24 éves lány vagyok, a nőies, de farmeros stílust szeretem (farmer, magassarkú, bőrdzseki...) nem sportolok, vagyis rohangálok egész nap a 2 éves lányom után, nekem ez elég sport, a kedvenc színem a lila, mustársárga és a királykék :)
2009. nov. 28. 18:29
 14/41 anonim ***** válasza:
73%
17/L röpizek és motocrossozok, én a saját stílusomat képviselm és építgetem az egyéniségemet (ez most nagyképűen hangzik de tejesen így van) kedvenc színem nincs, viszont csak egyedi ruhákat hordok amiket nehéz beszerezni, de így biztos lehetek benne, hogy nem sétál szembe velem az utcán :)
2009. nov. 28. 18:40
 15/41 anonim ***** válasza:
55%

Én sem sorolnám be magam semmilyen kategóriába, teljesen átalagosan öltözködök, néha lazább néha nőiesebben, csőgatya mindig, póló, pulcsi, nyakláncok, karkötők, fülbevaló, cipő az vagy sima utcai cipő, avgy fekete bokacsizma, de amit imádok, de hidegebb időben nem hordok aza tornacipő:Degyenes imádom(L)(L)(L)

sportolni nem sportolok, de szeretni sok sportot szeretek:foci, röpi, kézilabda, biciklizés, úszni nem tudok, de nyáron strandon úgy hogy meglököm magam tudok haladni a vízben kb. 20-25m-t, na azt angyon szeretem, úgyhogy megtanulok úszni:D

kedvenc színem húú, olyan nincs, de a fehér az nekem nagyon jól áll, mert a fehér oylan szüzies szín vagy nemtudom, de én meg abban vagyok a legszebb:D(nem ego, mások mondták:Pnajó azért önbizalomban sincs hiány:D).régen a pirosat is imádtam, akkor az állt jól, de akkor még kcisi volam:Da pink is favorit, de a kéket is nagyon szeretem, főleg az egyik árnyalatát, háát nemtudom elmondani h az miylen kék, de nagyon imádom:Da zöldet is nagyonagyon szeretem.meg úgy midnen színt:P

szeretek olvasni, netezni, filmet nézni, képeket csinálni, rajzolni, táncolni, körmözni, strandolni meg úgy nagyon sokmidnent:Pde a barátokkal töltött időnél nincs jobb:D

2009. nov. 28. 19:20
 16/41 anonim ***** válasza:
41%

19:20-as vagyok

ez lemaradt: 15L

:D

2009. nov. 28. 19:22
 17/41 anonim ***** válasza:
86%
18 éves vagyok, lány. Nem képviselek stílust, a stílus képvisel engem. Télen melegen öltözködöm, nyáron meg teljesen mindegy, ígyis-úgyis megdöglök. Nem sportolok, régebben fedettpályáshelybenülő bajnok voltam, de kiszálltam. Hobbim az alvás, egyben létszükségletem is; kellemest a hasznossal jeligével. Kedvenc színem a szürke és a barna.
2009. nov. 28. 21:46
 18/41 anonim ***** válasza:
17%
Azért kellett lepontozni, mert nem alkalmazkodok valamilyen stílushoz vagy mert nem bírjátok a kedvenc színészem? Ja, megvan, azért mert 16 vagyok. Ez mind csak vélemény, milyen alapon pontoztok le?
2009. nov. 28. 21:58
 19/41 anonim ***** válasza:
62%
15/L vagyok, én sem szeretem magam beskatulyázni. Azt hiszem, teljesen egyedi stílusom van, mindig is az volt, van és lesz. Azt veszem fel, ami éppen tetszik, nem nézem, hogy az vajon benne van-e a Cosmo-ban vagy Joy-ban az aktuális trendek között. Alter, indie, grunge, pszichedelikus rock..ezek mennek nálam. Verseket írok ezerrel (nem béna semmitmondó szerelmes verseket), elmélkedem, nyelveket tanulok, könyveket bújok ezerrel. Kedvenc színem a fekete, barna, drapp, türkizkék.
2009. nov. 28. 22:20
 20/41 anonim ***** válasza:
70%

16 éves lány vagyok, nem sorolom magam egy stílusba sem, az extrémebb öltözködés híve vagyok, leginkább punk vagy visual kei-es az öltözködésem, de egyiknek sem tartom magam, általában hypózott farmerszoknya, vagy bő, fodros fekete vagy kockás színes vagy szakadt hariynyával, bakanccsal, néha (női fazonú!!) zenekaros pólóval, vagy fekete kivágott felsőkkel:D

Sportolni nem nagyon szeretek, de muszáj mert hízásra hajlamos vagyok, általában itthon tornázok és biciklizek.

Hobbim a zenehallgatás, rajzolás, japán kultúra minden mennyiségben (főleg anime és japán zene:D). Kedvenc színem a fekete, piros, lila, pink.

2009. nov. 29. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!