Hány éves vagy? L/F? Milyen stílust képviselsz? Hogy öltözködsz? Mit sportolsz/Hobbyd? Kedvenc színed? =)
14/L.
Punk vagyok.
Acélbetétes bakancsot, szakadt, vagy hypózott csőszárú farmert, zenekaros pólót hordok, természetesen ilyenkor húzok rá pulcsit és kabátot.
Thai-boxolok, a hobbim ezen kívül a zenehallgatás, szövegfordítás, csavargás, gépezés.
Kedvenc színem a fekete és a piros.
14/L
zene:punk/rockot hallgatok, ez helyenként megjelenik az öltözködésembe
öltözködés: kockás szoknya, nadrág, sötét felsők
emellett nőies felsők, csőgatyák, sok nőies darab
valamint sportos darabokból is akad jópár
illetve bőrkabátból. imádom a bőrt :D
sport: motocross, foci, kézi, röpi, jégkori, görkori, bringa, sorolhatnám...
hobbi: lásd sport, + tv, olvasás, zenehallgatás, tánc, éneklés, haverokkal lógás
színem: yamaha dt-ben kék, aprilia rx-ben piros, fürdőruhában narancs, fagyiban, gyümölcsben, italban: piros, ruhákban: kockás minta, fekete, piros, fehér, citrom, kék, szürke
15/L
Nem skatulyázom be magam én sem semmilyen stílusba. Én én vagyok és kész.
Változatosan öltözködöm. Van amikor csinosan,nőisen - van amikor tök lazán,combközépig lógó nagy pulcsi,farmer,póló,csuka.
Kosárlabda és zene a minden : DD
Kedvenc színem? Valószínű? :D
Viccet félretéve nincs kedvenc... :^o)
sorba álljak?:D
19L:) stílusom? Oldschool rocker vagy alter rocker vagy ilyesmi, nem tudom:P Hordok színeket persze nem rózsaszínt meg sárgát vagy fehéret.. Általában sötéteket, vagy pirosat és rétegesen öltözöm vagyis pólóra pólót húzok, rá még valamit, terepgatya általában:) plusz karkötők, nyakláncok. A cipőm fekete, terepszínű cipőfűzővel.
Nem sportolok. Ha van időm rajzolok.
Kedvenc színem a fekete, piros.
Utolsó vagyok,kihagytam 1 lényeges dolgot ami most ugrott be :D
Imádom a pankrációt :DDDDDD *.*
15/L
rock/metal, elvetemültebb hangulatomban komoly zene
általában sötét nadrág, sötét felső, bőrkabát, bőrkarkötő
nem sportolok :)
olvasás, zenehallgatás, sétálás, lógás a barátokkal
kék,fekete,piros
15
lány
hát ugy nagyon semmilyen:D
mikor hogy van kedvem felöltözni
táncolok ( Drum&Bass)
kockulás,
Rózsaszín
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!