Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stílust képviselsz...

Milyen stílust képviselsz öltözködésben és zenében?

Figyelt kérdés

Milyen ruhákat hordasz szívesen (színe,fazonja) ? Miért ezt a stílust választottad, mi tetszik benne? Mik számodra az előnyei/ a hátrányai? Ebben a zenében hallgatsz zenét is?

Köszönöm válaszod. (:

2010. jún. 5. 18:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Én zenében mindent meghallgatok, kivéve a rap zenét, és a hörgős metált, nomeg a cigánymuzsikát sem. Nincs ruházatban sem stílusmutató darab, mind színes, feliratos, nagyon szeretem a színeket. Főleg a kéket :)

De régebben inkább a sötét oldalra húzódtam, Vizsöl Kej ment kizárólag, meg anti TH, szóval érted, ami ezzel, s a kamaszkorral jár. De már kinőttem :)

2010. jún. 5. 18:39
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Én hip-hopot és rapet hallgatok. Ruházatban a lazábbakat szeretem. pl. atléták, de nem olyan amit alváshoz veszel fel hanem utcai darabok, fekete és farmer térdnadrágok.. pólók. Csőszárú nadrágokat is imádom. Kedenc márkáim a DC, Etnies, Vans és Reebok, Converse. Van is egy jó pár belőlük. (:

Igazából nem tudom miért ezt a stílust 'választottam'.. az efajta zenék fejezik ki a legjobban az érzéseimet, gondolataimat. Meg ez az öltözködés és zenei műfaj olyan tök laza és én magam is ilyen vagyok. :)

16/L

2010. jún. 5. 18:59
 3/20 anonim ***** válasza:
76%

A zenehallgatást illettően én is széles látókörű vagyok, de például cigány-muzsikát én sem hallgatok soha...

Az öltözködésem azt hiszem teljesen átlagos. A kényelemre hajtok inkább, az nem érdekel, hogy tetszik e az embereknek a kinézetem. Egyszerű, kényelmes farmer, egyszerű plókkal és pulóverekkel (időjárástól függően...). Mondjuk amikor kamasz voltam, erősen húzott a szívem a rock felé, de csakis öltözködésben, nem voltam nagy rock rajongó. Mostmár ilyen átlagos (vagy átlagon aluli?) a ruházatom, de nem zavar, sőt örülök neki. Szívesebben olvadok bele a tömegbe, mint hogy kitűnjek, mert nem szeretem magamra vonni a figyelmet, én ilyen típus vagyok. Persze nem ítélem el azokat sem, akik figyelemfelkeltően öltözködnek, bár megérteni őket sosem fogom. Főleg azokat a nőket, akik munkába is magassarkúban tipegnek reggel, aztán egész nap abban a cipőben..., majd haza is... Szerintem nem éri meg ilyen kényelmetlen holmikban feszengeni egész nap. És ezt csak azért, hogy pár bátorító pillantást kapjanak a férfiaktól (?). Nem tudom, csak tipp.

2010. jún. 5. 18:59
 4/20 anonim ***** válasza:

Zene: GOA, Psytrance, Amient, Metal, Drum and Bass, Dubstep, lassú zenék.

Öltözködés: nadrág, sokszor nadrágra szoknya, deszkás vagy tornacipő, színes ruhák, keleti/indiai mintás sál, saját magam által varrt ruhák, saját magam által készített ékszerek, kedvenc márka:Bizo, sokszor nem női póló és felső, tarisznya szerű táskák, kendő a hajban vagy nyakban...és utálom,hogy emósnak néznek mert deszkás cipőm van(deszkáztam).

17L

2010. jún. 5. 19:31
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

"Én goth vagyok". Többnyire. Nagyjából mindent meghallgatok, ami színvonalas metál vagy rock, szeretem a 30-40 évvel ezelőtti ősrockot is:D. Nem szeretem a discozenét, a cigányzenét, a színvonaltalan poppot, a hip-hoppot, rappet, meg még nagyon sok mindent, de mindent tolerálok emberi mértékben(természetesen azt nem amikor a tuccer srác 600as hangerőn nyomatja fülhallgató nélkül). Senkinek a zenei ízlésével nincs bajom, mindenki hallgassa, ami tetszik.

Általában szoknyákat -mindenféle hosszúságban -hordok, fűzőket (igazit), fűzős felsőket, vyagy szimplán fekete, csipkés dolgokat, de van mikor normálisan nézek ki vagy sima metálosnak (farmer, vagy kicsit punk ruhák). Fekete, fehér, vörös ruhákat hordok leggyakrabban.

Azért ezt "választottam" (inkább kialakult), mert mindig vonzottak a furcsa dolgok, inkább szépséget, és művészetet látok az elborult, mások által nem normálisnak, szomorúnak vagy éppen undorítónak titulált dolgokban. Valamint ebben a zenében hallom visszatükröződni a saját gondolataimat, érzéseimet.

2010. jún. 5. 19:32
 6/20 anonim ***** válasza:

Az öltözködésem sportos boho. Azaz, laza ruhák, sport/torna cipő és mindenféle szín tehát egyszerre zöld, sárga piros kék minden színt magamra húzok!Mivel itt a nyár most sarut is vettem, hogy ne izzadjak bele a zárt cipőkbe.

A stílusom az "agresszív szivárvány" névre hallgathatna.. Nem tűröm senki véleménynyilvánítását rólam, szóval ha valami nem tetszik akkor kussolsz és tovább haladsz. A sok plázapcsát néha még meg is szégyenítem mert csúnyán néznek rám, amikor nekik nincs saját stílusok és sablonra öltöznek. Röviden ennyi

Zeneileg Jazz, Blues, R&B, Rock&Roll, Rapp, Rock, Punk.

De szerintem ez annyira nem tartozik senkire, szóval a környezetembe senki nem látott még zenét hallgatni (kivéve a családom). Ez az én számomra teljesen a magánszférába tartozik. Persze amikor buliba vagy koncerten vagyok mindenkinek leesik, hogy mi tetszik és mi nem, de ez relatív. :)

2010. jún. 5. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Boccsi, kicsit zavarosan fejeztem ki magam, szóval a színeket amiket felsoroltam az öltözködésemre értettem, tehát minden más színű. És egyszerűen gyönyörű, csak tudni kell szépen össze hangolni őket!

amúgy 16/L

2010. jún. 5. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:

Zenei ízlésem az első válaszolóéval megegyezik:) Minden, kivéve a rap, a hörgős metál, meg a cigány muzsika. Ezenkívül jöhet mindent, rock, pop, disco, musical, R&B stb.

Öltözködésem pedig nőies, divatos. Magassarkú, egyenesszárú vagy szűkülő szárú farmerek, farmerszoknyák, toppok, bolerók, sok kiegészítő, sok szín, és imádok vásárolni:) 18/L

2010. jún. 5. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

Én is goth vagyok, sok mindenben osztom az előző által írottakat. Emellett metalt hallgatok (goth,smymphonic, folk, black metalt) és folk, világzenét, valamint klasszikus zenét

Feketét viselek, néha vöröset, más színt nem. A nadrágot nem szeretem, azt csak max. boltba leszaladni, vagy ilyen helyre veszek fel, általában hosszú szoknyát viselek, elegáns, csipkés fűzős stb. felsőkkel. Fazon: szoknyám van szűkebb és bővebb is. A karcsúsított, elegáns szabást szeretem, nagyon tetszenek a dekoltált, bővülő ujjú felsők, alkalmanként hosszú kesztyűk. A kabátjaim egyszerűek, de mindet vagy úgy varrattam, vagy utólag bekarcsúsíttattam.

Ha merészebb hangulatban vagyok, jöhet a miniszoknya-neccharisnya-kidobós fűző kombináció :D (koncertre, buliba, hétköznap nem) Lábbelinek acélbetkós bakancs, nyáron ha nagyon meleg van, lábszáron feltekerhető saru, vagy egyszerű, 1-2 pántból álló "papucs"

Nem választottam, a stílus talált meg :) Én mindig goth voltam, csak nem tudtam róla :) Vonakodva lementem egy darkbuliba (jó 10 éve) és tudtam,hogy ez az érzésvilág nekem való. Előtte punk-rocker féle voltam. Ismerősöktől kaptam zenéket, elkezdtem olvasni a hozzá kapcsolódó irodalmat (Poe, Anne Rice, stb.) és egyre jobban belemélyedtem, mert úgy éreztem, ez áll közel hozzám.

Előnyei? Elhatárol a populáris kultúrszennytől, előtérbe helyezi a műveltséget, kreativitást, és itt megélhetem a nőiségemet, merészen öltözködhetek anélkül, hogy elnyomnának, zaklatnának, fogdosnának, beszólnának, stb.

Hátránya számomra nincs, eddig mindenhol elfogadtak, vagy ha nem,a munkám színvonala akkor is többet nyomott a latban, és kénytelenek voltak elviselni.

2010. jún. 5. 19:55
 10/20 anonim ***** válasza:

Zene: pop, R'n'B, hip-hop. semmi extra:)

Ruha: néha sportos, néha nőies...balerinacipő, csőfarmer, Converse, magasszárú sportcipők, színes vagy épp egyszerű felsők, ujjatlanok, színes pulcsik, bőrdzseki vagy sima dzseki. inkább egyszerűbben öltözködöm. mindenféle színű ruhát szeretek.:)

16L

2010. jún. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!