Milyen stílust képviselsz öltözködésben és zenében?
Milyen ruhákat hordasz szívesen (színe,fazonja) ? Miért ezt a stílust választottad, mi tetszik benne? Mik számodra az előnyei/ a hátrányai? Ebben a zenében hallgatsz zenét is?
Köszönöm válaszod. (:
az a baj, hogy fogalmam sincs milyen stílusba sorolhatnám magam, de nem is akarom
általában ha egy zene tetszik akkor hallgatom, mind1 milyen stílusú csak fogjon meg
öltözködés szinte mindig ugyan olyan: valami egyszínű póló, farmarmellény(kényelmes darab, nem feszülős), kendő/sál ki minek nevezi, pulcsi(ha hideg van), csőnaci, szakadtnaci, tornacipő, színes karkötők(de csak az egyik kezemen, mert utálom az ékszereket kivéve még a fülbevalót ami nem lóg)
sminkben hát mindig változtatok, most pl fekete szemhéjtus, szemceruza, szempillaspirál hát ennyi a smink
most nézem neten a skins 3. évadját és effy stílusa nagyon megfogott, mármint az öltözködése szerintem szuper
sajnos úgy érzem, hogy nagyon a tömegbe tartozom, pedig nagyon szeretném ezt elkerülni, de minél inkább ezt akarom annyira nem megy valamit mindig veszek ami szerintem csak azért tetszik mert másokon is azt látom, semmi stílusom nincs
gondolom mindez a korral jár, majd kinövöm
16L
full amerika :D
hát.. fekete zenét hallgatok mióta az eszemet tudom (R&B, Hip-Hop, rap, soul), de szeretem a latinos reggaetont, dancehallt is. mostanába megszerettem a rockot is (Nirvana, ACDC) és a pop-punkot (a kaliforniai bandák a kedvenceim :))
ölözködésbe letolt szűk farmer, kockás ing, mellény, v-nyakú pólók, magasszárú csukák vagy tornacsuka, a sálakat nagyon szeretem még, kalap vagy fitted cap
Középsuliban hippi voltam, pedig metált (nem a hörgőset), punkot hallgattam.
Aztán jött az indie, britpop, a fesztiválokkal az alter, ska, dnb.
Sok triphopot hallgatok, szeretem a grunge-ot, a klasszikus zenét, illetve a 90es évek hiphop zenéjét, de mostanában a bluesba vagyok szerelmes.
A tipikus diszkózenéért (trance, techno, house, RNB) az egyedüli, amiért nem vagyok oda.
Öltözködésben inkább a konszolidált felé hajlok, mivel szeretném, ha komolyan vennének a munkáltatók. De nyáron kibújik belőlem még a régi hippi.
23L
Dnb-t és dupstepet hallgatok, néha reggae-t is.
Mindenképp lazában tolom, csőnadrág,ilyen lazább nadrágok,atléták,pólók,pulcsik,Adidas-Nike cipő,imádom a kiegészítőket: sálak,fülbevalók,gyűrűk,karkötők.
Nagyon ritkán,ha ki kell öltözni vagy bármi,akkor persze nőiesen is fel tudok öltözni,ott sincs probléma,de azzal a stílussal ráérek még,ha idősebb leszek,most egyelőre ezt az egyéniségem csípem:)
17/L
Én nekem nincs beskatulyázott stílusom,esetleg a rám jellemző az anti divat! :D Hordok hatalmas trapézos farmert,ezüst rucikat,neonszíneket,akárcsak egy 90-es évek beli tini, :D színes napszemüvegeket,most épp lila lencsés van,két copfba hordom a hajamat,ami fekete,és most épp egy lila tincs van a frufrumba,amit néha még csillámporral is befújok,mert ez az én álomvilágom,és szerintem a csillámpor se olyan divatos már.. :D tehát kérlek,én kimentem a divatrból..szép színes látvány vagyok,mivel barátaim főleg gothok,és rockerek,bár a feketét én sem vetem meg..Sok saját kézzel készített ruhám van,párducmintás-szaggatott felső a legutóbbi kreálmányom,mire kézzel ráfestettem a kék párducmintát a pink felsőre,gondolhatod,hogy meddig tartott!XD Szeretem az erős sminket,a harmóniát a színekben(2-nél több színt nem csípek magamon..Szeretem a sok biztosítótűt használni,mindent,ami szakadt,hipózott,feltűnő.Zenei ízlésemet nem tudom meghatározni,A-Z ig,mindent,ami tetszik..És,ha ciki,ha nem,az igényesebb cigány zenével sincs bajom,de a blackmetállal se..Kedvencem Tereskova néni,az új Ágnes Vanilla,Korn,Prosectura,Nemesis-Terra incognita albumja magyar változatban,filmzenék,pl Donnie Darko,tarantino filmek...
Antidivat Barbie vagyok,hatalmas bakancsban,vagy gurulós deszkáscipőben! XD
Én nem "egy" stílust követek ami megtetszik azt megveszem és nem utolsó sorban jól is áll. Hát azt mondják h nem koromhoz képest öltözködöm meg nem is ugy nézek ki de azok irigymajmok :D Nagyjábol divatosan,lazán öltözködöm de nem hordok ilyen kis rajzfilm figurás meg ilyesmi pólókat .. Szóval egy jókis szaggatott short,fehér trikó,egy hozzá passzoló öv,egy papucs meg egy klasszikus aranykeretes rayban aviator szemüveg :)De valamikor emg csajosan szóval összevissza vagy csajosan vagy inkább kicsit lazábban.
Zenében pedig meghallgatok mindent, Marilyn Mansontól kezdve egészen át az r&b-n, a mulatósokat is imádom! :D
Helló. Dubstep, Electro stílusú zenéket hallgatok. ÁLtalában fekete,fehér,kék,koptatott farmereket hordok. (Converse) tornacipő. Fekete póló (Szövegek vannak rajta).
Azért választottam a dubstepet, mert nagyon tetszik. ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!