Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hagyják benn a próbafülk...

Miért hagyják benn a próbafülkében sokan a ruhákat próba után?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 23:02
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
53%

Én mindig visszaviszem a helyére a ruhákat, ahol pedig van külön fogas akkor odarakom. Ha visszaviszem a helyére, mindig ugyanúgy teszem vissza ahogy levettem.

Mellesleg: szerintem nem a kérdező írta azokat. Szerintem. Csak azért gondolom így, mert pont az előbb olvastam egy olyan kérdést itt, ahol a kérdező azt akarta, hogy a boltokban húzzák a lábára a cipőt, mert az eladók a szolgák és ki kell szolgálniuk, dolgozzanak meg a pénzükért. Szerintem ő lehetett az, aki írt az egyik válaszolónak.

2013. máj. 5. 14:17
 32/35 anonim ***** válasza:
36%
Attól még, hogy olyanokat írt, miért ne írhatta volna ő ezt a kérdést. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ő volt.
2013. máj. 5. 14:20
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kérdező volt, teljesen magától értetődő. Olvasd csak el, hogy ehhez a kérdéshez miket írt! Attól még írhatott ki más kérdést is.
2013. máj. 5. 14:21
 34/35 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, tényleg, igazatok lehet.
2013. máj. 5. 14:57
 35/35 anonim ***** válasza:

Azt a kérdést én is láttam, tuti az a kérdező írta azokat az üzeneteket, de nem zárja ki, hogy a két kérdező nem ugyanaz.

és hogy on is legyek: Általában visszaviszem és ugyanúgy akasztom vissza, ahogy levettem, de ha van erre kihelyezve akasztó, akkor odateszem, vagy odaadom az eladónak. Bent semmit nem hagyok.

2013. máj. 5. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!