Mert parasztok a vevők az eladók és az őrködők a társadalom és az édes kivételek ezáltal beszooopják a lopás lehetőségét
de nem te kérdezted h kit zavar ha a biztonsági őrök figyelnek a HM-be xDD
2013. máj. 4. 23:24
5/35 anonim válasza:
Mert a legtöbb helyen bent KELL hagyni, vagy a fülkék előtti állványra akasztani, vagy néha az eladónak odaadni, hogy az úgy tudják visszatenni a helyére, hogy normálisan nézzen ki.
2013. máj. 4. 23:25
6/35 anonim válasza:
Én is bent hagyom! Nem az én dolgom visszavinni, az eladó meg dolgozzon meg a pénzéért, helyettem se csinálják meg az ügyfelek a munkámat!
2013. máj. 5. 00:03
7/35 anonim válasza:
Mert lusták visszavinni..engem is bosszant. Kétlem, hogy lenne olyan, hogy ott KELL hagyni. Olyan volt már, hogy mondta ez eladó, hogy adjam oda neki, de én még akkor is azt mondtam, hogy szívesen visszaviszem.
2013. máj. 5. 00:04
8/35 anonim válasza:
ha van kinn erre kijelölt akasztó, akkor ráteszem. ha nincs, akkor előfordul, h benn hagyom, mert egy hatalmas üzletben nem fogok rohangálni, h visszategyek mindent élre vasalva. az eladó egész nap ott van, ez a dolga, van rá ideje gondolom, illetve ezért IS fizetik.
én a vevő vagyok, akit ők kellene, h kiszolgáljanak, ha már otthagyom a pénzem.
2013. máj. 5. 00:07
9/35 anonim válasza:
minimum annyi, hogy a próbafülkében álló eladónak visszaviszed. Ha nincs ott, akkor csak lerakod. A H&M borzasztó ezen a téren, a Zara a legnormálisabb "proli" kategóriás üzlet, ott szinte esélyed sincs például lopni.
Bennhagyni egyébként sehol sem kell, ilyen butaságot se hallottam még soha. A legtöbb helyen van neki akasztó, ahogy az ember kijön a próbafülkéből. Ahol nincs, vissza kell vinni a helyére. Tényleg bosszantó ott mászkálni a cuccokkal, és keresni, hogy hova tartoznak, de ÉN vittem be, tehát NEKEM is kell visszavinni őket. Nálam ez alap.
Szégyen, ha valaki csak úgy otthagy maga után egy disznóólat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!