Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gondolják olyan sokan,...

Miért gondolják olyan sokan, hogy a trapéz és bő szárú nadrágok bénák? Ti milyen nadrágokat hordotok legszívesebben?

Figyelt kérdés
Komolyan az emberek legtöbbjének bejön ez a borzalmasan szűk, lábszárra simuló borzadály, amit még sportcipővel is felvesznek????!!! Nem csak, hogy sportcipővel, de bármilyen cipővel hülyén néz ki:S
2012. dec. 29. 14:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csőgatyát hordok. Hopp..
2012. dec. 29. 14:05
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
szerintem meg a bőszárú nadrágok néznek ki úgy mintha elszabadult volna egy bohóc
2012. dec. 29. 14:15
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj: a divat állandóan változik, de sose újul meg teljesen, mindig visszaköszönnek a régi darabok.

A trapéz divat volt a 70-es években, majd visszajött a 90-es évek végén, a szűk nadrágokkal is ez történt. Most ez éli újra divatját, majd lesz még máshogy is.

2012. dec. 29. 14:18
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Hát a trapéz és hasonló bő szárú nadrágok hülyén néznek ki. A simulós, feszes ami nekem bejön :)
2012. dec. 29. 15:25
 5/21 anonim ***** válasza:
73%
Most 22 éves vagyok. Amikor úgy istenigazából tiniként elkezdtem adni az öltözködésemre, akkor még a trapéz farmerek, nadrágok voltak minden polcon. Így azt hordtam. Aztán pár éve, újra divat lett a csőnadrág. Vettem egyet, és azóta csak olyanokat hordok. Nem azért, mert most ez a trendi, hanem mert úgy gondolom, ez jobban áll nekem, és ebben jobban érzem magam. Teszek rá, hogy valakinek gusztustalan, valakinek pedig pont ez tetszik, ha én ebben érzem jól magam, ezt fogom viselni. Remélem, ha újra a trapéz lesz a trendi, akkor is beszerezhetőek lesznek majd csőnadrágok, mert én azokat sokkal jobban szeretem.
2012. dec. 29. 15:31
 6/21 anonim ***** válasza:
32%

A trapéznadrág visszajött ismét divatba és magassarkú cipővel nagyon is nőies viselet, kifejezetten jó szélesebb csípőjű hölgyeknek. Csak manapság a divatot a tinilányok határozzák meg, és ők szűkszárú nadrágot vesznek fel, kivétel nélkül sportcipővel. Nekem van egyenes szárú és szűkszárú farmerem, egyiket sem hordom sportcipővel, mert hülyén néz ki valóban. Most gondolkozok egyébként, hogy a karácsonyi pénzemből egy szélesebb szárú cipőt vennék, mert nekem jól állnak az olyanok, és régen nagyon szerettem őket, örülök, hogy visszajött divatba :)

21L

2012. dec. 29. 18:14
 7/21 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó! Én nem tornacipővel hordom a szűknacit. ;)

Ne általánosítsunk

2012. dec. 29. 21:24
 8/21 A kérdező kommentje:
Érdekes. És persze igazatok van, hogy mindenki azt hord, ami jól áll neki, és amiben jól érzi magát. Csak egyszerűen nem tudok nem megbotránkozni azokon, akiknek hiába nem állnak jól ezek a szűk szárú nadrágok, mégis felveszik. De persze, ez sok más dologgal is így van, nem csak a nadrágokkal, és senki sem lehet nyilván tökéletes. Amúgy nem, egyáltalán nem bohócos a trapéz és a bő szárú nadrág:) Minden illik hozzá. Én csak sajnálom, hogy ezt manapság sokan elfelejtették...
2012. dec. 30. 22:30
 9/21 anonim ***** válasza:
75%

Az a gond, hogy te nagyon nem gondolkodsz tisztán. Csak egy oldalról nézed a dolgot.

Neked a bő szárú nadrág tetszik, de ocsmánynak tartod a szűk nadrágokat.

Más szerint pedig a bő szárú nadrág a rossz és csúnya, a szűk pedig a jó.

Egyik nézet se jobb vagy helyesebb mint a másik. Mindenki azt hord amit akar. Amúgy meg a szűk nadrághoz illenek a sportcipők, tornacipők, magasszárúak.

2012. dec. 30. 23:58
 10/21 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egy lányon azért néz ki hülyén egy trapéz, vagy bő szárú nadrág, mert a kecses, nőies lából ronda oszlopokat "varázsol". Fiún meg nem érdekel mi van, őket úgyse nézegetem. :)
2013. jan. 1. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!