Miert vannak sokan ezzel igy?
Hát szerintem régi megszokásból...
Úgy kb 10 éve,amikor még nem volt annyi pláza,és világmárka Mo-on,akkor az Adidas, Nike, Budmil és más Butikok voltak,ahol drágábbak voltak a ruhák.. Akik ezt nem engedhették meg maguknak,azok kínaiból vettek mindent,na meg turiból.
De azóta több rengeteg világmárka van Nálunk,ami megfizethető,mint amiket írtál is.
Ám valahogy megmaradt az emberekbe mint egy berögződés,hogy "csak a kínait engedhetjük meg magunknak."
Pedig a kínai cuccok ára fel-,míg a márkásabbaké pedig lement.... Főleg a leárazásoknál.
Nem egy márkás nadrágom van amit 2-3 ezerért vettem 7-8 ezer helyett. A kínaiba pedig 5-6ezer körül vannak....és szar a minőségük....
Szerintem aki nem látja ezt nem elég körültekintő.
Szóval aki ügyes jó cuccai vannak,és nem költ vagyonokat.. ;)
Nem dicsőíti.. példát mondott arra, hogy hol milyen árak vannak.
Egyszer se mondta, hogy a tailly. P&B vagy máshol szuperebb, jobb minőségű holmik lennének, de árban nem nagyon különböznek, és már minőségben sem.
Egyébként én egy évben 1x szoktam h&m-ből vásárolni: trikót veszek... idén ennyi vettem. Tavaly ennyit sem...
Turizok, meg nagyon jó kínai üzleteket fogok ki. A legbutribb kínaiban én se vásárolok, de van ahol igenis nagyon igényes és szép darabok vannak. Olyan szinten, mint egy H&M-ben... ami azért nagy szó!
Ha az ember kínai szót meghallja: egyből a gagyi, fos, minősíthetetlen büdös holmik jutnak eszébe. Persze, mert ítél, ha bemegy 3 boltba és mind3 szar, akkor mind az! Szerintem ez nagy tévedés.
Árak terén: nem tudom megfizetni a H&M-et és a többit... a kínai amiket én ismerek: pólók, pulcsik(és tényleg h&m stílus, minőség): 1000-2000 Ft, Cipők:3000-6000 Ft között.
Amit még muszáj említenem: táskák 1800-ért. Nem agyon strazzott, igénytelen szarok. Szépek, egyszerűek, letisztult darabok. Szerintem az ilyen boltok ritkábbak, de pl nyugati aluljáróban sincs nagy drágaság... most néztem a dromedar nadrágok 2800 Ft-ba kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!