Miért tartják sokan b*zisnak a csőnadrágokat?
Nekem például egyedül a csőnadrágok állnak jól, a sima farmerek kövérítenek, így csak ezt hordok. De sok ember szerint b*zis. Mégis miért?
16/f
Nem mindegyik fiún állanak jól a csőfarmerok. De vannak olyanok akiken kifejezetten jól áll.
Amelyik fiú eleve kicsit lányos és egy csőgatyát felvesz az néz ki b*zisan. Szerintem.
Mert olyan, mintha rózsaszín pólót vennél fel. Az is undorító, még csajokon is.
19/f
Ajjajjajj...
A csőfarmer eredetileg női ruhadarab, pont úgy, mint a rózsaszín felsők, a szoknya, a hajpánt, a csipke, meg a strasszkövek.
Ha egy fiú lányos ruhákat hord, azt nagyon macsósnak mégse lehet nevezni ugye...
Amúgy a fiúknál is érvényes: CSAK a magas, vékony, vékony lábú, jó fenekű pasik vegyék fel, és akinek oda kell figyelnie, mi kövéríti, és mi nem, az szépen száműzze a szekrény legmélyére, és felejtse el örökre.
A csőfarmert csak az az alkat engedheti meg magának, aki elég vékony ahhoz, hogy ne legyen gond, ha plusz két-három kilóval többnek tűnik, egyébként pedig kifejezetten kövérít.
Mi van b*zikáim, nem tetszik az igazság, hogy lepontoztok?
19/f
nem vagyok egy vékony csaj, a 168 cm-es magasságomhoz 70 kg vagyok. engem is kövérítenek a trapéz,egyenesszárú nadrágok, míg a csőnadrágban sokkal vékonyabbnak tűnök. és nem alma típus vagyok, hanem homokóra. érdekes :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!