Miért tartják sokan b*zisnak a csőnadrágokat?
Figyelt kérdés
Nekem például egyedül a csőnadrágok állnak jól, a sima farmerek kövérítenek, így csak ezt hordok. De sok ember szerint b*zis. Mégis miért?
16/f
2011. dec. 18. 15:30
12/19 anonim válasza:
Abszolút a fazontól, színétől és a körítéstől függ, hogy milyen hatást kelt. Ugyanis egy nem túl "cuppanós", sötétkék csőnadrág télen egy hosszú, fekete szövetkabáttal az nagyon jól tud kinézni, de ha felvesz egy fiú egy fehér vagy más színes tapadós csőnadrágot, hozzá egy feszülős pólót, az már elég meleges hatást kelt.
13/19 anonim válasza:
Én imádom a csőnadrágos fiúkat! ;) Csak akkor legyen tényleg csőnadrág, ne totyakos fenekű, mert az tényleg gáz! A többieket meg tájékoztatom, hogy a nagyon bő, rapperes stílusú 'gatyák' ideje lejárt :D Amúgy meg nem azt viselsz, amit akarsz? Biztos jól nézel ki a csőnadrágban, szard le az oltogatókat. Ennyi
Remélem, tudtam segíteni :)
14/19 anonim válasza:
"Én imádom a csőnadrágos fiúkat!"
Mert ribanc vagy.
19/f
15/19 anonim válasza:
Azért 19 évesen már több eszednek kéne, hogy legyen, nem gondolod? Csodálkozom, hogy a barátnőd még veled van. Bár ő is valami gothos állat, antiszociális arc lehet.
16/19 anonim válasza:
Eggyálatlán nem bu*is a csőgatya. Sőt szerintem nagyon jól néznek ki, szal nem véletlen vált divattá.
17/19 anonim válasza:
Ha még egyszer valaki elítéli a melegeket megsimogatom acélbetétessel.😊😊
18/19 kindlzoli válasza:
A csőnadrág egy női ruhanemű. Persze nem azt mondom hogy vegyél fel buggyosat és amugy is a te döntésed az hogy mit hordassz és senkinek nincs joga ahoz hogy bántson ezek milyatt de az én véleményem erről hogy tényleg b*zis ez van és egy férfi nem nagyon hord olyat persze ez csak az én véleményem de ez van
19/19 anonim válasza:
Dehogy bu-zis. Én is feszes skinny csőgatyákat hordok, és mégis buknak rám a csajok. :) Pedig már jó pár éve nem vagyok tini.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!