Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért tartják a térdfixet...

Harisnyababee kérdése:

Mért tartják a térdfixet sokan gáznak, vágyölőnek?

Figyelt kérdés
Ok, úgy igaz a dolog, ha egy szál térdfixben, meg tangában állsz a partner előtt. De most kajakra, ki az a csaj, aki ilyet tenne?! Viszont akkor az egyszál harisnyanadrág tanga megoldás is ugyanolyan cink és vágyölő. Viszont ha pl magassarkú farmer párosításhoz veszek térdfixet, az nehogymár gáz legyen...Amikor bokánál kb látszik 10cm, vagy ha le is veszem a cipőt, és a lábfejed látszik akkor a kutya nem fogja megmondani, h térdfix, combfix, vagy harisnya ami rajtam van. Szóval akkor mért is cinkesebb a térdfix mint a combfix, vagy a harisnyanadrág?
2011. jún. 18. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi gond, pláne úgy, hogy tényleg nem is látszik, hogy mi az. Akkor mégis ki tartaná gáznak?

Mellesleg az én párom szerint pont hogy szexi a térdzokni, térdfix + bugyi kombó :)

2011. jún. 18. 19:22
 2/8 anonim ***** válasza:
tessék? én pont, hogy azt hallom a pasiktól, hogy a térdfix/combfix/harisnya szexi, persze főleg harisnyatartóval/kötővel, de nélküle sem hallottam még, h vágyölő!
2011. jún. 18. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Konkrétan csak a térdfixre hallottam sokszor, a harisnyát/combfixet csak én hoztam fel. Am sztem sem gáz egyáltalán egyik változat sem..:)
2011. jún. 18. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem gondolja gáznak a térdfixet, csak te megszállott vagy.
2011. jún. 18. 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem is kicsit..;)Vááágom, megkaptam már párszor!:)
2011. jún. 18. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én azt kaptam meg hogy nagymamás. Mert hogy az idősek hordanak olyat. Najó, de nekik ki is látszik és nem zavarja őket. Én is farmer alá veszem, és nem látszik, hogy az, max ha lecsúszik, és épp látja valaki.
2011. jún. 18. 22:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát gyanítom a nejlon térdfixről az őregasszonyok jutnak eszükbe, akiken látni is, hogy az van. Elég kiábrándító gondolat, ha belegondolsz. :D

A térdzokni meg az én pasimnál is favorit. xD

2011. jún. 18. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:

és ha nem látszik attól még nem az..? de!

sokkal szexibbnek érzem magam ha szép fehérnemű van rajtam (mondjuk éppezért mindig az van:D)

nyilván a pasik számára meg gusztustalan és vágyölő ez tény,de én magamnak is szeretek megfelelni

2011. jún. 19. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!