Miért vesznek fel olyan sokan nadrág helyett leggingset? Annyira közönséges, és mégis annyi lányon látom.
Mert azt hiszik, hogy szexi. Nem sikerül nekik felfogni, hogy az olyan, mintha egy harisnya lenne rajtuk....
Tényleg közönséges egyébként:D
Nem úgy értettem, hogy egyáltalán miért hordanak az emberek leggingset, hanem sok lány csak egy rövid felsővel hordja, ami a derekáig ér...
Múltkor láttam egy lányt fekete leggingsben és egy fehér bugyi volt rajta,ami teljesen átlátszott.Hát nagyszerűen nézett ki...
16:30 vok,
Ja bocs!:D... én csak tunikákhoz hordom... (akkor a kérdés nem nekem szólt...:-)
Mert szexinek hiszik magukat benne, ennyi.
Az más kérdés, hogy mindenki azon röhög közben, hogy átüt a felesleg a csípőjükön, fenekükön combjukon, hogy a rosszabb esetekről (átlátszó címke, tanga/bugyi színe, mintája, narancsbőr) ne is beszéljünk.
Na még1x nekifutok:
...azért mert bódultan mennek azután amit 'divat'nak neveznek, saját önértékelés és önkritika nélkül.
És mert lusták utánanézni hogy mit szabad és mit nem felhúzni különböző testalaktokra, mit kell elrejteni és mit hangsúlyozni egy nem hibátlan alakon...
De szerintem csak az első állításom igaz...
mert kényelmes....
nyáron, tavasszal, és még mai napokban, ilyen időben mást sem hordtam..
kényelmesebb mint egy nadrág
am meg hát hosszított felsőkkel kell felvenni,és akkor nem gáz azoknak sem akiknek "nincs tökéletes alakjuk"
én se vok egy nádszál de attól fellehet venni..
ha meg rövid felsővel akarja vki felvenni,ami nem takarja a fenekét,akkor ne legyen átlátszó
ennyi
amúgy már sok leggings úgy van kitalálva,h rövid felsővel hordhatók, szal leggingsek között is már van több fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!