Fiúk, nektek tetszik a mostanában közkedvelt mélyülepű, buggyos (baggy) nadrág lányokon?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem nőies.2011. okt. 21. 18:55
1/25 anonim válasza:
Kulatartós nadrág? Létezhet olyan nő akinek jól állna, de nem ezen a környéken!
5/25 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan fiú/férfi, akinek tetszik ez a "telesz@rt pelenka" stílus... Iszonyat gusztustalan.
23F
7/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A popsin inkább feszüljön a nadrág, az sokkal szexibb. :)
27F
8/25 anonim válasza:
Ótvar. Mintha azért vennétek fel olyan, hogy elférjen benne a pelenka...
10/25 Joy Turner válasza:
Ki nem sz@rja le a sok hülye hímsoviniszta görény véleményét??? A lányok nem a pasiknak öltöznek, hanem egymásnak. Ez tény. Ha a pasiknak öltöznénk, akkor mindenkin miniszoknya lenne, köldökig dekoltált felsővel. Én azért szeretem hordani, mert kényelmes, nem vág be sehol lehet benne ülni hosszabb időn keresztül is. A pasikra meg teszek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!