New Yorkerben lehet kapni mostanában 10ezer forint alatt normális, jó nadrágokat? Cső vagy egyenes szárú nadrág érdekelne. Aki járt ott mostanában, írna pár dolgot?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:15
2/8 anonim válasza:
Énvoltam egy hete kb de hnapután megint megyek.
A közelünkben lévő New Yorkerben úgy van, hogy azok a nagyon drágák, amik fel vannak lógatva meg ki vannak hajtva, azok az olyan 7-8 ezresek, amik a polcokon sorakoznak szépen összehajtva és senki nem veszi észre őket :DD
3/8 A kérdező kommentje:
nem fogok 3 órát utazni azért h megnézzem, kedves első. :)
majd megyek hétvégén. :D
Köszi, utoljára(tavaly) vettem ott 12ért egy nadrágot, és ki is fogytam belőle... szóval kéne egy új.:D
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 12. 15:20
5/8 anonim válasza:
jah leárazások miatt, de nem érdemes ott gatyát veeni.. van ott egy 8-eszer gatyám, meg az 12-ezres is. és mind a 2 tönkrement...-.- pedig egyáltalán nem régiek
6/8 anonim válasza:
NEW YORKERBA CSAK EGYENES SZABÁSU VAN... ;)
7/8 anonim válasza:
Múltkor láttam ilyen kockás csőnadrágot ott, 2990 Ft-ért, derekánál gumis rész volt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. hétvégén megyek, és veszek egy nadrágot. :D
2011. jan. 13. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!