310 ezer forint ittas vezetésért? Ez normális?
Én pontosan 2x annyit adtam volna, tehát 500eFt-ot.
Egyszer csak meg kell tanulni, hogy az úton járó, autózó vétlen emberek élete ne egy nemet mondani nem tudó emberféle kezében legyen.
Börtönbüntetést sem sokallnék érte.
Teljesen normális.
Most megtanulja, hogy ne üljön ittasan autóba. Ráadásul balesetet okozott (árokba hajtott), nem rajta múlt, hogy nem történt nagyobb baj, csak a szerencsén.
Ha kapna 15 ezret, zsebből kicsengeti, és legközelebb megint kocsiba ül három sör után, mert ááá, a múltkor se történt semmi, neki ennyi nem árt meg.
Nem kell ittasan vezetni, ennél olcsóbb, egyszerűbb és kézenfekvőbb megoldás nem létezik.
Igen, normális. A büntetés egyébként (mint írtad is) 250 ezer volt, tehát NEM 310 ezer. Az eljárás díját pedig szintén jogos, hogy megfizettetik. Vagy szerinted azt az adónkból kellene fizetni?
A "szadista" büntetés egyébként arra szolgál, hogy az illető MEGTANULJA hogy részegen nem ülünk kocsiba. Ha csak 1-2 ezer forintra büntetnék, az teljesen hatástalan lenne.
Én el is koboznám a kocsiját annak aki részegen vezet.
Pedro
"Egyik ismerősömet megbüntették tárgyaláson..." - hát persze, ...az egyik ismerősödet.
Azt hiszem a fenti hozzászólások elég egyértelműek. Én már nem is fokoznám. Természetesen egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!