Valaki tud mondani kis fogyasztású kocsit 100 ezer forint
körül?
Figyelt kérdés
Lehetőleg normális állapotú legyen és legyenek érvényes magyar okmányai.Nem most rögtönre kell mert csak jövőre vágok neki a jogsinak de mellé jó lenne majd egy kocsi.Aki tud ebben nekem segiteni megköszönöm.
Sajnos az ár amit megadtál nagyon kevés. Gyüjteni kellene hozzá valamennyir. A laeák sokat esznek, a skoda sem a legjobb. Újabb tipusokat ennyiért nem veszel, max kibelezettet. Talán egy régebbi swift ami kicsivel többért megvehető és keveset eszik, ugyanakkor azért az árért a legkisebb egyéb kiadást jelentené. Ha veszel autót számolj az egyéb kiadásokkal is.
2011. okt. 15. 11:56
2/20 anonim válasza:
Lada Samara, 7 literből el lehet járni vele, ha nem egy széthullott sz@r. Javítani is fillérekből lehet, és minden falusi szaki ismeri.
Ha kicsit gyűjtesz még hozzá, akkor valóban, ahogy mondták, Suzuki. De annyival az se eszik kevesebbet, 5-6 liter között valahol.
Egy jogsi 150...autót is minimum ennyiért szerintem. Persze lehet 100-ért is venni, de rá kell még költened ugyanennyit egy év alatt. Ha ez nem zavar, akkor nézegesdd ezeket ha gondolod:
Ennyiért nem lehet normális autót venni főleg nem olyat ami keveset fogyaszt és még jó állapotban is legyen.De ha csak ennyid van rá akkor én a kispolszkit mondom én is most azt akarok előbb utóbb "munkásautónak" a rendes autóm mellé.
2011. okt. 15. 16:42
9/20 anonim válasza:
Ennyiért csak 2T trabantot szabad venni, abból ennyiért nagyon szépet kapsz, de másból csak egy roncsot amire a gatyád is rámenne. Ja és a fenntartása is a trabinak magasan a legolcsóbb
2011. okt. 15. 18:44
10/20 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tippeket,továbbra is lehet ide irni,köszi a linkeket mindenkitől meg a sok tippet,már kinéztem az álmot akit érdekel az nézze meg és adjon róla tanácsot,ha tud : [link]
UI: Értelmes,hasznos tanácsokat kérek most, nem agyatlan hülyeségeket :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!