Valaki tud mondani kis fogyasztású kocsit 100 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
Lehetőleg normális állapotú legyen és legyenek érvényes magyar okmányai.Nem most rögtönre kell mert csak jövőre vágok neki a jogsinak de mellé jó lenne majd egy kocsi.Aki tud ebben nekem segiteni megköszönöm.2011. okt. 15. 11:39
11/20 anonim válasza:
"Fogyasztása 10 Liter"
Most akkor kis fogyasztású kell vagy nem??
12/20 anonim válasza:
Úristen 2000-es benzinmotor ami 10 l fogyaszt nem éppen kis fogyasztású plusz a súlyadó rá meg az egyéb költségek, az én autóm 8 l fogyaszt és már az sok.
13/20 A kérdező kommentje:
jó de biztos nem mennék vele 100 km-et egy hét alatt se XD még diák vagyok és csak arra kellene kocsi hogy suliba menjek vele meg vissza, de körülbelül ez volt a legnormálisabb kocsi amit találtam két hét után XD kettő:a súlyadót megszüntették,már helyette teljesitményadó van,ha jól tudom.
2011. okt. 16. 10:04
14/20 anonim válasza:
Tegyük fel mégy vele heti 50 kilométert, az egy évben 2500 kilométer. Az benzinköltségben már 100.000 forint (az autó ára felni nélkül). Teljesítményadó 15.000 forint, egy éves kötelező 50-60e forint. Gumizás, kopó alkatrészek, folyadékok cseréje még így is benne van úgy durván évi 70-80e forintban. Tessék, egy 140.000 forintos autóra máris ráköltöttél egy évben min. 235 ezer forintot. Ha iskolába akarsz járni vegyél bérletet, az egy évben mintegy 20 ezer forintból kijön.
15/20 anonim válasza:
Golf 1 a tuti választás!
Igénytelen autók, költeni nem nagyon kell rájuk, az egyetlen gond az ilyen idősebb kocsikkal a kasztni.
Komplett motort Golf-ba már kapsz 20-30 ezer Ft-ért...
Ha nem akarsz költeni autóra minden hónapba, akkor ez egy jó választás.
16/20 anonim válasza:
enyiér csak 2t trabit kapsz de nembaj mert hiába mondják h ilyenolyan szar ha jóállapotú és karban van tartva simán 110-120km/h körüli végsebessége van és jobb egy trabiban ülve elfurikázni a suliba mint mondjuk zuhogó esőbe 10 km-et gyalogolni v 1 órát várni a buszra nemiaz?
17/20 anonim válasza:
daewoo tico, bár egy pöttyet drágábban van, 150-ért már jót is lehet kapni.
18/20 anonim válasza:
100ért én a helyedben vennék egy Simsont. Ha jól olvasom gyerek vagy még 16-17 körüli+5 év, mivel 5 éves a kérdés. Vagy gyűjtesz még és veszel egy opelt, suzukit, vagy fiatot, peugeutot. De ahogy látom nem vagy túl komoly, mert egy 2000 köbös autót néztél ki amitől sokan óva intettek, de te variálsz és okoskodsz hogy 50 kmet mész vele csak és úgy olcsó lesz.
Amúgy mi a helyzet? Milyen kocsid lett? vagy még nézed továbbra is?
19/20 anonim válasza:
Polski fiat, skoda 120, wartburg, trabant 1.1, esetleg Suzuki swift 1.0, esetleg Lada 1200( LPG vel ) ennyi. De én spórólnék 200k-t legalább és annyiból vennék egy Régi Swiftet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!