Ha szabálysértési bírságot kaptam lámpa nélküli biciklizés miatt, és erre 3000 forint helyszíni bírságot szabnak, ki akkor az a szabálysértés a továbbiakban folyó életemre lesz e valamilyen hatással?
HA a városban mentél lámpa nélkül akkor én meg se álltam volna:D.
De ha külváros akkor jogos a bünti.:P
A helyszíni bírság nem jár további jogkövetkezménnyekkel!
Nem vesznek nyilvántartásba, csak az intézkedő rendőr bírságtömbjében szerepelsz, ha betelik azt is leadja.
Hát azért lehet h még lecsuknak ezért meglásd ..
na jó csak viccelek, de hogy szerepelsz ...
de mi atanúság ?
Legközelebb bicóval nem kell megállni, főleg sötétben egy kocsi elöl te hamarabb eltűnsz, ebben biztos lehetsz a forglamoban minthog ykövetni tudnának.
Én aamikor motort vettem, sé nem volt minden okés a motorral műszakilag , az eladó még rám is förmedt, hogy "de uram, az ember nem azért vesz ilyen motort, hog ymegálljon arendőrnek, a kocsik nem szeretik a lépcsőket és járdazsgélyeket" ... stb.
És full komolyan még lecseszett, miért akarok én egyáltalán megállni, ez nem arra való :-)
Na hát lehet több féle képpen hozzá állni :-))
13:09
Mert?
Nem csinálok én semmit, de unom amikor naponta 5x szarakodnak az idióták. Ennyi, ezért nem állom meg. Jöjjön utánam, ha tud ... végül is fair játék, 1-1 ellen, sőt ők 2-3-an is vannak. Nincs itt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!