Ittas vezetésért 2 évre elvették a jogosítványom. Hova kell fordulnom hogy az új jogosítvány megszerzés folyamatát elindítsam? Okmányiroda? NKH? Egy autósiskola? Hol kezdjem?
2004-ben történt, azóta sokat tanultam, látom hogy mennyi baj van a közlekedési morállal (autó, bicikli, gyalog, stb)
Szóval hasznos válaszokat várok! Köszönöm!
és szigorított vizsgán is.
Én nem adnám vissza amúgy, ne haragudj.
ugya, utolsó, ne legyél már ilyen "erkölcsös" :)
én azt nem értem, azért mert valaki ivott, miért gondolja bárki is, hogy az illető nem tud vezetni már többet és miért van a szigorított vizsga ? anno pl 2 éve attól a berúgástól rosszabb sofőr lett?
ez olyan vicces, ne haragudjatok
Köszönöm az első választ!
Meg még egyet! :)
Kinéztem az NKH-nál az elérhetőséget. Őket felhívom.
Azért ha van még jó tipp vagy valami amit tudnom kell, szívesen várom a válaszokat!
Köszönöm minden hozzászólónak!
Az NKH-nál részt vettem az utánképzésen, elméleti és gyakorlati vizsgából állt.
Utána volt még egy felvilágosító program az alkohol működéséről és hatásmechanizmusáról. Volt hogy leesett az állam a döbbenettől. Szerintem ennek alapból hozzá kéne tartoznia a gépjárművezetői tanfolyamhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!